Српски националисти

Крајње је вријеме да се уведе нови појам „Антисрбизам“

17-mart-pogrom-kosovo-2_500x300

Не улазећи у разлоге због чега је полиција извршила претрес једне редакције познатог интернет портала из Сарајева клиx.ба, треба обратити пажњу на видео којег је објавила сама редакција.

Иначе пословично ненаклоњен Србима овај сајт, пошто користи сваку прилику да Србе прикаже као дежурне кривце и за временске непогоде, сада на овом снимку лијепо демонстрира своју антисрбску пропаганду којој је склон.

Са правом се поставља питање, да ако су Јевреји увели појам антисемитизма као термин, крајње је вријеме да се уведе и појам антисрбизма, као заштита да нас не треба на улици пресрести било ко и урадити било шта, да се истресе или растерети над нама, пошто је то некажњиво, а ствара се медијска слика да је то и пожељно.

Намјера сниматеља, као и редакције чију политику спроводи, је да уз медијско спиновање да нема ничега страшнијег на свијету од упада полиције у једну редакцију, је да овај акт веже за Србе пошто је очигледна намјера да гледаоцима овог видеа у подсвјести остаје слика азбучног натписа којег сниматељ непрестано држи у кадру. Такође се може препознати и циљ сниматеља који спроводи редакцијску политику, да сними лице полицајца и тако сарајевским мангупима створи простор да могу слободно да пребију свакога ко буде сличан полицајцу, а Србина је. Јер је већ рађено да се у подсвјести формира слика код грађана да носиоци азбучних натписа су нешто негативно што треба елиминисати, већ свако према својим могућностима и способностима. Овај видео би се могао схватити и као позив на линч.

Овај видео је сасвим илустративан, у мало секунди је све речено, и као подлога је размишљању увођења појма „антисрбизам“ који би санкционисао све активности које распирују антисрбско расположење. Ако могу Јевреји да то убаце у многе законе држава, могу и Срби, ионако су ова два народа највише страдала на овим просторима у другом свјетском рату по концентрационим логорима Хрватске државе, и због чега је у уведен појам антисемитизма. Зашто није паралелно уведен и појам антисрбизма бар на простору бивше Југославије није познато и може се само наслућивати, али је очигледно потребно пошто се и даље наставља хајка против Срба софостициранијим методама које одлично приказује и овај видео.

На осуду грађанства ће наићи и ударање полицајца у камеру сниматеља, а да се нико неће запитати да можда сниматељ није мало пренапоран и досадан уносећи се људима у лице што је иначе међу цивилизованим људима веома непристојно, и гдје је нормална реакција сваког нормалног човјека да одгурне грубо таквог напасника, јер са напасницима не помажу благе методе.

Мочан је утицај медија и медије у неким ситуацијама треба гледати као артиљеријску припрему за пјешадисјки напад. Новинари су ћесто војска без оружја. Погледајте видео и све ће бити јасно. Ко има очи – видјеће:

https://www.youtube.com/watch?v=cyMGh3XcE74

Душко Бошковић

30. јануара 2015. | СРС @ 11.58 | 1 коментар | Вести

1 коментар »

Хвала на изврсном примеру „суживота“. Чланак смо преузели (исправивши само пар грешака, на чему Душко неће замерити, надам се): http://cirilizovano.blogspot.com/2015/01/a.html

Поздрав,

Александар Јовановић

#1 | 31. јануара 2015. | Александар Јовановић

Leave a comment

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Билтен

Пријавите се за наш билтен да бисте добијали обавештења о новостима на овом сајту.

Слични чланци

На вези…

29 гостију прегледа сајт