Српски националисти

ШАРОВИЋ: Власт у паници покушава да спречи Шешељев повратак!

nemanja sarovic srsБЕОГРАД – Шешељев долазак у Србију је био известанм јер судија Антоанети то питање не би ни покренуо да није намеравао да га ослободи, али је он сад под знаком због лобирања и кукњаве власти у Србији, тврди заменик председника Српске радикалне странке Немања Шаровић.

Он тврди да се паралелно са тим и у Србији води кампања против повратка Војислава Шешеља.

 

 

– Други правац напада на Шешеља је медијски. Власт преко својих медија води хајку против човека који је већ 12 година у притвору и не може да им одговори на нападе. Задатак им је да на сваки могући начин облате Шешеља пласирањем бесмислених теза кроз наручене текстове у којима тврде да он „не жели да се врати из затвора“. Опет га доводе у везу са убиством Ђинђића иако је та ствар одавно раскринкана, доводе у питање његово ментално стање након притвора и сличне гадости – указује Шаровић.

aaaaa

Шешељ има право да се бави политиком

Шаровић је подсетио да је још прошле године судија Антоанети констатовао да нема основа да се Воји забрани бављењем политиком. Антоанети у свом мишљењу каже да је Војислав Шешељ председник легитимне политичке странке и да није престао да се бави политиком ни током боравка у затвору. Антоанети је тада потврдио да право на бављење политиком Шешељу гарантује Међународни пакт о политичким и људским правима, објашњава Шаровић.

Шаровић каже да је страх од повратка Војислава Шешеља у Београд највећа код његових некадашњих сарадника који су напустили СРС.

– Стах од Шешељевог повратка је највећи код његових некадашњих најближих сарадника који су му се заклињали на верност, а по његовом одласку у Хаг забили нож у леђа, учинили све да му униште странку и оставили његову породицу на цедилу – каже Шаровић.

Извор: Правда

20. јуна 2014. | СРС @ 15.34 | 3 Comments | Вести,Најаве

3 Comments »

Gospodo, na ulice. Vreme je za promene. Samo ulica jer je Bler obecao Vucicu da ce Seselja drzati u Hagu dokle god treba. Ulica i borba za naseg Voju

#1 | 20. јуна 2014. | Desktop

Ukoliko ga ne puste eto nam Vidovdana!Na Vidovdan ga moramo izvuci kako ne bi prosao kao Milosevic

#2 | 20. јуна 2014. | Laufer mi javlja

Ма ови ниткови се друже с МЕркеловом и Блером… Ми хоћемо Војводу!!! Ако треба и крв да падне ал чекања више нема!!!

#3 | 20. јуна 2014. | Стање нације

Leave a comment

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Билтен

Пријавите се за наш билтен да бисте добијали обавештења о новостима на овом сајту.

Слични чланци

На вези…

10 гостију прегледа сајт