Српски националисти

О лажнoм „позиву“ послатом у име Образа

Logo 700x350 plava slova

Србски Образ обавештава јавност да су током јучерашњег дана на већи број имејл адреса послате лажне поруке са кривотвореном ознаком имејл адресе Србског Образа и са измишљеним потписима генерала Ратка Младића и председника Образа, Младена Обрадовића.

gmail-obraz-laznimejl

Ове огавне поруке неприхватљиве садржине, препуне граматичких и правописних грешака и уз то писане латиницом, послужиле су, нимало случајно, као „повод“, тачније — средство за нове нападе прозападних лоби-група и контролисаних медија на Отаџбински савез Српске радикалне странке, Србског Образа и Српског народног покрета Наши. Шире гледано, реч је не само о „припреми терена“ за најављени покушај наметања содомске „параде“ у Београду 31. маја, већ и о настојању режима да скрене пажњу јавности са најновијег велеиздајничког чина Александра Вучића, који је само дан раније у Бриселу предао србско правосуђе на Косову и Метохији у руке шиптарских сепаратиста.

Србски Образ захтева од Службе за борбу против организованог криминала МУП-а Србије и Посебног тужилаштва за високотехнолошки криминал да без одлагања утврде ко стоји иза овог противзаконитог чина и да одговорне приведу правди. Уколико овом послу буду приступили са макар онолико жустрине и ревности колико су недавно показали у обрачуну са СНП Наши поводом „Списка 30 највећих србомрзаца и издајника међу јавним личностима“, не сумњамо да ће истина изаћи на видело већ у наредним данима. У супротном, биће то само још један у мноштву примера да је у борби евроатлантских слугу против србских националиста све дозвољено.

Какав год био исход ове нимало безазлене подметачине, она је најбоља потврда да Александар Вучић врло добро зна ко је најтврђи и најнепомирљивији противник његове издајничке и антисрбске политике — Отаџбински савез СРС–Образ–Наши.

 

2. априла 2014. | СРС @ 16.11 | 1 коментар | Вести

1 коментар »

To su pederi sami sebe poslali da bi ih tako bolesne zalili

#1 | 8. априла 2014. | Dejan

Leave a comment

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Билтен

Пријавите се за наш билтен да бисте добијали обавештења о новостима на овом сајту.

На вези…

10 гостију прегледа сајт