Српски националисти

Протест подршке про-Гадафијевој опцији испред амбасаде Либије

DSCF2062

Савет за омладину и спорт Српске радикалне странке организовао је испред амбасаде Либије у Београду протест подршке присталицама политике коју је заступао Муамер ел-Гадафи. На протесту су осуђени сви злочини чланица НАТО и њихови савезници из терористичких организација које су преузеле контролу над Либијом.

Захтеви упућени на протесту су ослобађање свих политичких затвореника, стварање услова за повратак више од милион избеглица, неутрализација исламских фундаменталистичких паравојних формација које спроводе терор у земљи као и прекид тортуре политичких затвореника чији број износи преко 3.000 људи.

„Народ Либије пролази кроз исту борбу, као што и Срби у својој борби против глобализма и зато ће и будуће имати нашу подршку. Примећујем да се нико од представника новинара није појавио, док су јуче водили агресивну кампању против СНП Наши и Радомира Почуче који су се огласили против оних који шире мржњу према српском народу“, рекао је председник Савета за омладину и спорт СРС у Београду Светислав Мађаревић. Важно је напоменути да су исти протести данас одржани у Француској, Италији, Тунису, Алжиру и Буркини Фасо.

29. марта 2014. | СРС @ 18.00 | Leave a comment | Вести

Нема коментара »

Leave a comment

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Билтен

Пријавите се за наш билтен да бисте добијали обавештења о новостима на овом сајту.

На вези…

15 гостију прегледа сајт