Српски националисти

Патриотски блок захтева прекид медијске блокаде

Radikali rts

Патриотски блок Српска радикална странка, покрет Наши и Образ захтевао је пријем код руководства Радио-телевизије Србије, која 37 дана крши закон бесрамно бојкотујући представнике ове изборне листе.

Уместо да обезбеди равноправност у представљању свим листама, на РТС-у и другим телевизијама са националном фреквенцијом гостују режимске странке и њихова лажна опозиција, док је све затворено само за једину листу од које режим заиста стрепи, што је без сумње Српска радикална странка др Војислав Шешељ!

Након што је руководство РТС-а одбило да их прими, Немања Шаровић, Иван Ивановић и Младен Обрадовић су ознаке РТС-а прелепили налепницама „СТОП МЕДИЈСКОЈ БЛОКАДИ,“ „НИЈЕ СВЕ ГОТОВО – ЗА СЛОБОДНУ СРБИЈУ,“ „СВЕ ЗА СРПСТВО, СРПСТВО НИ ЗА ШТА“ и предали руководству РТС-а писмо којим су још једном упозорили на кршење закона на штету Српске радикалне странке, Образа и покрета Наши, које је констатовала и РРА и захтевали да представници Патриотског блока окупљеног око Српске радикалне странке буду позивани у предизборне емисије и сучељавања!

7. марта 2014. | СРС @ 12.58 | 1 коментар | Вести

1 коментар »

Gledao sam na youtube spot suceljavanje Dr.Vojislava Seselja i zorana
djindjica iz 1993g,i sjajan zaklucak Dr.Seselja,samo da nam vi i vasi ne dodju na vlast.Nazalost to se potpuno obistinilo 14g. pocevsi sa kurvom del kostunicom kao predsednikom koji nista nije uradi za kosmet
ministrom odbrane borisom tadicem koji je potpuno unistio Srpsku vojsku,pa njihova rotacija nagrada americkih fasista tadicu,zbog unistavanja Srpske vojske i postavljanje na mesto predsednika Srbije.
Posle njega jos gora govna nikolic vucic i dacic

#1 | 8. марта 2014. | Dejan

Leave a comment

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Билтен

Пријавите се за наш билтен да бисте добијали обавештења о новостима на овом сајту.

На вези…

16 гостију прегледа сајт