Српски националисти

Напредњаци упали у кућу активисте радикала, полиција малтретирала Обрадовића и Шаровића

БЕОГРАД – Српска радикална странка саопштила је вечерас да су припадници МУП и комуналне полиције обезбеђивали припаднике СНС-а који су цепали налепнице СРС, Образ и Наши „Све за српство, а српство ни за шта“ у центру Београда. Из СРС саопштавају да су полицајци задржали и вербално малтретирали Немању Шаровића и Младена Обрадовића, док су за то време активисти СНС уништавали њихов предизборни материјал.

unnamed

СРС је саопштила и да су активисти СНС упали у кућу њиховог функционера Марка Пауновића, док он није био код куће, и да су малтретирали његову породицу.

– Група активиста напредњака прескочила је ограду и упала у кућу Марка Пауновића. Када га нису пронашли извређали су његову мајку и баку. Затим су све налепнице СРС које су поскидали у Крњачи, убацили у одвод од дворишне чесме како би је запушили – саопштили су из СРС.

Извор: СРС

15. марта 2014. | Редакција @ 23.10 | 6 Comments | Вести

6 Comments »

VUCIC se jedino plasi Patriotskog bloka okupljenog oko SRS. Plakati Dveri i bilbordi DSS su netaknuti. Sve je jasno

#1 | 15. марта 2014. | aca

OVO JE SRAMOTA JEDNE DRZAVE ! TO JE DEMOKRATIJA ZAPADA KOJOJ “ NAPREDNI “ NAPREDNJACI ZELE DA USPOSTAVE U SRBIJI ! TOLIKO JE SNS DOBRA ZA NAROD DA SE BOJI , ETO, “ LOSIH “ SRPSKIH RADKALA ! OVO JE UVOD U FASIZAM ! KOLIKO SAM TRIBINA VUCICU NAPRAVILA I GODINA POTROSILA DA GA PREDSTAVIM U NAJBOLJEM SVETLU SADA MI KRIVO !

#2 | 15. марта 2014. | Spomenka

Сербиа=Србија је окупирана и нацифашисти дивљају ! СНС је лудачка странка која ће однети убедљиву победу на изборима, што значи да је већина Срба и Србкиња тренутно нервно болесно или малоумно ! Сутра ће нас све који кажемо : ,,Живела Србија, зови само зови сви ће соколови за те живот дати;“ истеривати на улицу ! Марко Перковић Томпсон и цела Хрватска крвнички Усташки дивљају а у Србији сваког националисту уништавају као кугу ! Србија је тренутно лешина која заудара на : трулекс крпу и Људски измет уз гној и крв !!!

#3 | 16. марта 2014. | Владимир Лалић

Напредњаци се понашају као Хитлерови фашисти јер су добили задатак из фашистичког Берлина да утврде фашистичку Владу у Београду, како би што лакше њемачка могла да хара Србијом док народу Србије испије и задњу кап крви.Ово је срамота за цијели цивилизовани свијет, који толерише уништавање љуцких права.

#4 | 16. марта 2014. | богдан

A.C.A.B 1.3.1.2 !!!

#5 | 17. марта 2014. | Grobrar

Zbogom voljena moja Srbijo.Sav oloch izdaajnicki Srbozderi I tajkuni su usli u paarlament;vucic,dacic,djilas.tadic,canak,ugljanin.Za cedu prachka nema veze ionako sns sprovodi njegovu politiku.Prvo ce da bace zemlju u kandze zlikovckog nato pakta.Tokom posete prosle nedelje ministra odbrane mrkica vasingtonu,amerikanci su porucili da je Srpska vojska garant mira-drukcije receno prvo je sjebao boris tadic kao ministra odbrane a sad ovaj peder mrkic.Odmah zatim ce da sruse vazeci ustav I da naprave svoj iz koga ce izbaciti kosmet I vrlo verovatno;vojvodinu I rasku oblast.Vise od 50% populacije Srbije nije glasalo!Ovde gde zivim u gradu Kvebeku iz ambasade mi je receno da navodno nema interesovanja-sto je najobicnija laz,u celoj canadi gde su zabranili glasanje ima 300.000Srba, a uveren sam da bi oko 220h
izaslo na izzbore I ogromna vecina dala glasove koaliciji SrS ili dveri,tim glasovima dovoljno da obe grupacije udju u parlament da sns fasisti nemaju vecinu I da bez parlamenta ostanu 2 lopova I izdajnika;tadic I Djilas.
Da li su u toj grupaciji od preko 50% koja nije glasala isto tako kurvinski zabranili kao Srbima u Canadi?
SLOBODA DR.VOJISLAVU SESELJU!!!

#6 | 17. марта 2014. | Dejan

Leave a comment

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Билтен

Пријавите се за наш билтен да бисте добијали обавештења о новостима на овом сајту.

Слични чланци

На вези…

7 гостију прегледа сајт