Српски националисти

СРС: Руски народ једини искрени савезник Срба

nemanja sarovic i kosovo i rusija

И КОСОВО И РУСИЈА није уобичајена предизборна парола за једнократну употребу. То је надвременски поклич целокупног српског народа, све оно у шта верујемо, све чему се надамо. И КОСОВО И РУСИЈА је наш најкраћи геополитички програм, најсажетија идеолошка посланица, наша последња одбрана али и најспасоноснија народна молитва.

Савезништво са Русијом не може бити предизборна парола, већ мора бити потпуно искрено. Руски народ је једини искрени традиционални савезник српског народа и једино уз помоћ Русије можемо повратити Косово и Метохију, али и економски, културно, национално и духовно обновити Србију, истакао је заменик председника Српске радикалне странке Немања Шаровић на предизборном скупу у Кнез Михаиловој улици у Београду.

srs obraz

Предстојећи избори за нас нису питање каријере, пара или личне сујете, нећемо се надметати у давању бесмислених обећањима народу. Дизниленд на води или Вавилонске куле не праве се да би у њима живео обичан народ. Реч је о отимању делова града од обичног народа и прављењу забрањених градова за мали број одабраних.

SRS obraz trg republike

Наша основна брига је како помоћи народу који у граду живи а кога се политичке елите сете сваке четири године пред изборе и никад више. Једино питање 16. марта је ко може боље служити осиромашеном, пониженом и превареном народу, ми који смо његов део или они који у кампањи троше милионе евра на телевизијске спотове и билборде а презиру жртве транзиције у којима виде само безличну гласачку машину која треба да их доведе на власт.

21. фебруара 2014. | СРС @ 02.00 | 1 коментар | Вести

1 коментар »

ASpsolutno tacno.Nazalost ova glupa konjina izdajnicka vucic kaze da
ocekuje najvise da hrvatska pomogne?Cime kako?Pa pre neki dan je zapocet po hrvatskoj tuzbi proces protiv Srbije

#1 | 22. фебруара 2014. | Dejan

Leave a comment

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Билтен

Пријавите се за наш билтен да бисте добијали обавештења о новостима на овом сајту.

На вези…

27 гостију прегледа сајт