Српски националисти

Симболична акција : Испред средњевековног торња инквизиције порука ослободите Шешеља.

zamak

Испред срењевековног торња инквизиције у Каркасон остављена је крајње симболична порука Liberez Vojislav Sesel –ослободите Војислава Шешеља.

Кампања ослободите Шешеља је за сада имала своје активности у 5 градова Француске. Места у којима се упутила ова порука су поред престонице Париза су и јужни градови Тулуз, Каркасон, Родез, а последње акције изведене су и на северу Француске у граду Руану.

zamak 2

Из Каркасон преносимо интересанту фотографију, једну од најефекнтијих у акцијама борбе за ослобађање политичких затвореника. У овом граду налази се средњовековна тврђава, а унутар торња те тврђаве у13 веку смештена је инквизиција. Овај локација се и данас међу Французима назива торањ инквизиције.

treca slika

Због репутације коју Хашки трибунал добио у једанестогодишњем процесу Војислава Шешеља, активисти су једном акцијом поред поруке ослободите Шешеља, на интересантан начин показали исвој став према раду суда у Хагу.

Драган Пилиповић

21. фебруара 2014. | СРС @ 13.38 | Leave a comment | Вести

Нема коментара »

Leave a comment

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Билтен

Пријавите се за наш билтен да бисте добијали обавештења о новостима на овом сајту.

На вези…

14 гостију прегледа сајт