Српски националисти

Шаровић: Радикали ће српском народу поново вратити наду и улити снагу да се одупре ропској судбини која му је намењена

06

Српски народ данас обележава 11 година од како је најбољи и најхрабрији међу нама кренуо у борбу са неправдом нанетом не само нашем српском народу, већ и читавом човечанству. У борбу против оног зла које покушава да поништи независност, укине суверенитет, избрише границе и пороби све некада слободне нације света.

За протеклих 4016 дана наш председник постао је најпознатији политички затвореник на свету. Оно што је у двадесетом веку био Нелсон Мандела, чувени борац против апартхејда, у двадесет првом веку је др Војислав Шешељ, борац против поробљавања Срба и Србије. Управо Нелсон Мандела изговорио је следеће речи „Схватио сам да храброст није одсуство страха, већ тријумф над њим. Храбар човек није неко ко не осећа страх, већ неко ко га победи“.

05

Док други причају о јунаштву Војислав Шешељ га показује свакога дана. Док многи други само говоре о српству Војислав Шешељ свакога дана, изнова, за српство страда. Можете ли уз речи – СВЕ ЗА СРПСТВО, СРПСТВО НИ ЗА ШТА! – замислити било ког другог нашег савременика. Можда уз Војислава Коштуницу, Ивицу Дачића, Томислава Николића, Александра Вучића?

Не желим да трошим речи на то шта су све Хашки зликовци покушали како би психички сломили или убили Војислава Шешеља, јер, да не беше Хашких џелата, ни наш Војислав не би данас био живи симбол патриотизма, антиглобализма, истрајности, мудрости, непоколебљивости.

Интелектуалац и јунак, др Војислав Шешељ је модерни пример „човека за сва времена“, како су својевремено називали Томаса Мора, хероја отпора самовољи једног свемоћног диктатора. Као и његов несаломљиви претходник од пре толико векова, Шешељ данас показује како НИЈЕ СВЕ И НИЈЕ СВАКО НА ПРОДАЈУ и како је судбина отаџбине и свог народа важнија од привилегија, новца и лагодног живота.

Све што је др Војислав Шешељ пред очима светске јавности урадио током ових 11 година је шокирало, зачудило и задивило читав свет, па чак и највеће српске непријатеље. Није мало оних који су с неверицом гледали шта је то неустрашивост и како се у судару са једним јединим човеком одједном руше све оне пажљиво конструисане лажи, стереотипи и полуистине. Сад му остаје још само да се тријумфално врати у Србију. Међутим, у Хагу не живи ни право ни правда. Зато је битка за повратак једина битка у којој Војислав Шешељ не може сам победити, јер се та битка не води у Хагу већ у свакој улици, сваком селу и свакоме граду у Србији.

Да би се Војислав Шешељ вратио својој породици, странци и своме народу, морамо победити ми. Победићемо тако што ћемо показати да слободарски дух српског народа нико не може угушити.

03

Победићемо тако што ћемо показати да семе патриотизма нико не може искоренити из српског народа.Победићемо тако што ћемо српском народу поново вратити наду и улити снагу да се одупре ропској судбини која му је намењена.

Победићемо тако што ћемо показати да НИЈЕ СВЕ ГОТОВО!

До победе, живела Србија!

23. фебруара 2014. | СРС @ 14.13 | Leave a comment | Вести

Нема коментара »

Leave a comment

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Билтен

Пријавите се за наш билтен да бисте добијали обавештења о новостима на овом сајту.

Слични чланци

На вези…

24 гостију прегледа сајт