Српски националисти

Повући школске уџбенике са садржајима геј прајд пропаганде

udzbenik-gejСрпски народни покрет НАШИ захтева од Владе Србије хитно повлачење уџбеника „Здравствено васпитање о репродуктивном здрављу“ који је је објављен са циљем коришћења у експерименталној настави у средњим школама у Војводини.

Овај уџбеник је рађен по узору на најгнусније школске уџбенике какви се раде по ЕУ, а укључује различите негативне и антихришћанске дефиниције породичних и брачних односа, као и илустрације два дечака са циљем приказа „хомосексуалног“ односа.

Српски народни покрет НАШИ је упозоравао јавност годинама да је циљ геј лобија да идеологију геј прајда уведу у вртиће, основне и средње школе и да је алармантно потребно увести законско решење којим ће се деца, али и цела српска јавност, заштитити од ове пошасти против које се диже глас све више и у самој Европској Унији која је највећи промотер истих.

СНП НАШИ упозорава Владу Србије да је уставна обавеза одговорних у влади да чувају и штите права родитеља и деце у Србији као држави српског народа и свих грађана који у њој живе, а то подразумева заштиту хришћанских традиционалних и породичних вредности и очекујемо да сви одговорни буду најоштрије санкционисани у складу са законима и Уставом Републике Србије због овог скандалозног испада и издавања уџбеника који се најотвореније бави срамном геј прајд пропагандом чиме се крше основна права родитеља и деце на одрастање и васпитавање у моралном окружењу.

Извор: СНП НАШИ

7. октобра 2013. | Редакција @ 08.16 | 1 коментар | Без категорије

1 коментар »

Под хитно, Одмах повући. Хоћемо здраву и нормалну децу!!

#1 | 7. октобра 2013. | зора

Leave a comment

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Билтен

Пријавите се за наш билтен да бисте добијали обавештења о новостима на овом сајту.

Слични чланци

На вези…

9 гостију прегледа сајт