Српски националисти

Радикали: ВЕЛИКИ НАРОДНИ ПРОТЕСТ У ШТРПЦУ!

Под слоганом „СРБИЈА ПА СВЕ ОСТАЛО“ Српска радикална странка у четвртак, 25. априла, у 12 часова организује велики народни протест у Штрпцу, најјужнијој српској енклави на Косову и Метохији.

grb

Власти у Србији су одавно заборавиле на ову српску општину и осим српских радикала никада их нико није посетио. Ако власт Србе који живе на Косову и Метохији третира као Србе другог реда, онда су Срби који живе у Штрпцу за њих Срби трећег реда.

Организовањем овог протеста Српска радикална странка још једанпут показује да не прави разлику између Срба јужно и северно од Ибра и да се не плашимо да на сваком делу наше државе изнесемо став да је Косово и Метохија саставни део Републике Србије и да ћемо учинити све да тако и остане. Ми се не плашимо да дођемо до Штрпца зато што смо једина странка у Србији коју су увек одликовали храброст и патриотизам.

Великом народном протесту у Штрпцу присуствоваће заменик председника Српске радикалне странке Немања Шаровић и потпредседник Зоран Красић.

24. априла 2013. | СРС @ 10.48 | Leave a comment | Најаве

Нема коментара »

Leave a comment

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Билтен

Пријавите се за наш билтен да бисте добијали обавештења о новостима на овом сајту.

Слични чланци

На вези…

11 гостију прегледа сајт