Српски националисти

Позив на изјашњавање

nikola-aleksic-1Пише: Никола Алексић, Еколошки покрет Нови Сад

Народе српски и сви други који делите судбину срба на овом простору, куцнуо је час да се изјаснимо.
Вековни непријатељ нам је испоставио ултиматум, или ћемо помиловати убице наше деце које су их клале и продавали на парче и признати монструм државу Косово са све српским светињама на њему, као и да се одрекнемо своје свести и сећања и вековне непријатеље прогласимо за пријатеље, или нам нема уласка у четврти рајх у шта се претворила Европска унија.
Веће понижење нам непријатељи нису могли приредити, нити 1914, нити 1941, нити 1999. године.
Ако су уценили појединце у политици издајом народа и државе или њиховим криминалним делима, нас нису нити могу понизити тако да се одрекнемо свога, себе и сећања.
Сада је куцнуо час да се изјаснимо хоћемо ли да се одрекнемо сопствене државе и свог бића и да непријатељу на тањиру подаримо оно што нису могли добити нити 1914, нити 1941, нити 1999. године, или да им кажемо не, као и толико пута раније у историји. Одлуку о томе не могу, нити смеју донети издајници на власти, него само народ. То право има само народ на референдуму.
Зато вас браћо срби и друга браћо по невољи, позивам да се својим потписом изјаснимо за расписивање и одржавање референдума јесмо ли за улазак у Европску унију под садашњим политичким околностима. Позивам и политичке и све друге организације, формалне и неформалне групе и појединце да се покажу ко су и какви су и да се прикључе овој акцији чиме би показали своје право лице и активно почну скупљање потписа на обрасцу за изјашњавање о референдуму који се може скинути са сајта Еколошког покрета Новог Сада без међусобне сујете. Свако од нас може попунити у својој породици и окружењу макар само један образац читко и штампаним словима.
Попуњене обрасце потребно је послати поштом на адресу Еколошког покрета Новог Сада, Војвођанских бригада 17, 21000 Нови Сад, или на адресу организације од које се добије образац ради увида у број потписа грађана и комплетирања народне иницијативе за расписивање и одржавање референдума о уласку у Европску унију

 

2. априла 2013. | Редакција @ 17.47 | Leave a comment | Мишљења

Нема коментара »

Leave a comment

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Билтен

Пријавите се за наш билтен да бисте добијали обавештења о новостима на овом сајту.

Слични чланци

На вези…

8 гостију прегледа сајт