Српски националисти

Косово је Образ Србије

2013-03-20 09.jpgУ знак подршке одлуци Скупштине четири општине северног Косова о одбацивању тзв. „Бриселских договора“, Србски Образ је отпочео кампању „Косово је Образ Србије“.
Активисти Србског Образа лепили су плакате са натписом „Косово је Образ Србије“ у Београду, а наредних дана акција ће се проширити и на друге градове широм Србских Земаља.
Србски Образ ће и убудуће свим силама подржавати напоре Срба са Косова и Метохије да остану и опстану у државно-правном оквиру Србије, а не Тачијеве терористичке „Косове“. Храброст и одлучност наше браће јесу путоказ читавом Србству и темељ на којем почивају речи Патријарха Иринеја да Косово није изгубљено, већ окупирано — а ниједна окупација не траје вечно!
Позивамо све родољубиве организације и појединце да сложно и без оклевања устану у одбрану србског народа и државе на Косову и Метохији. У овим данима Часног поста, сећајмо се завета Светог владике Николаја: „Дај Боже да се Срби сложе, обоже и умноже!“ Само тако ћемо сачувати Косово и Метохију, само тако ћемо обновити слободну, јединствену и снажну србску државу, без које нама и нашим потомцима нема ни опстанка ни будућности!
Извор:  Образ

22. марта 2013. | Редакција @ 09.32 | 1 коментар | Вести

1 коментар »

Prijatelji, Dali neko u danasnjem svijetu ima OBRAZ, ja odgovaram da nema tog na ovoj kugli zemaljskoj. Kad vodje jednog naroda, bilo kako su dosli na tu funkciju, sada cine sve samo da bi se odrzale na tom polozaju. Sta da se kaze kad politicari u saradnji sa krvolokom Srba kroje zavjeru protiv Naroda i Drzave kojom vladaju. Sta radi Narod, Ja neznam, Narod je verovatno Kontaminiran sa Siromasnim Uranom cim ne reaguje na ove nepravednosti koja je njih zadesila. Ja sam uvjek vjerovao u Srbina, ali danas tog Junaka nema!

#1 | 22. марта 2013. | Nedeljko Milosavljevic

Leave a comment

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Билтен

Пријавите се за наш билтен да бисте добијали обавештења о новостима на овом сајту.

Слични чланци

На вези…

7 гостију прегледа сајт