Српски националисти

Протест родољубивих организација због ослобађања злочинца Харадинаја

У организацији родољубивих организација на Тргу Републике у 18 часова, окупило се на стотине грађана да изразе протест поводом пуштања на слободу шиптарског терористе Рамуша Харадинаја. СНП НАШИ, ОБРАЗА, 1389, Заветника и Покрета за Србију који громогласно скандирају против ЕУ и хашког трибунала.

Говорници су позвали на кривичну одговорност све који су учествовали у хапшењу и испоручивању Срба у Хагу. Окупљенима су се обратили Мила Алечковић, Љиљана Булатовић, Игор Маринковић из СНП НАШИ, Младен Oбрадовић из Образа, Стефан Стаменковски из Заветника, Владимир Кршљанин из Покрета за Србију итд.

Протест је окончан у 20 часова. Договорено је да од вечерас крене кампања позивања за велики скуп 10. децембра против изградње тзв. границе на Косову. Скуп и остале активности биће организоване у сарадњи са СНВ Косова и Метохије и српским општинама.

Ако блокирају Јариње, 10. децембра блокирамо Србију!!!

29. новембра 2012. | Редакција @ 23.00 | 1 коментар | Акције

1 коментар »

Поштована Редакцијо,мени је драго што ја јавно могу на овај начин да изјавим жаљење и љутину у исто вријеме..
Жалим што ми Срби нисмо сложни,и штосе још увек дијелимо у неке групице и зато једни другима пркосимо док то неко трећи користи и иза леђа нам се смеје.
Жалим што нема правде,,,,,,,,,,,???????????
Љутим се на манипулисање Народа..- свим медијским могућностима се користи за манипулисање.
Љутим се рецимо зашто ја нисам неко напримјер па да из ПРИНЦИПА урадим нешто па тамам да А-томска на по Булевара падне.
Тако моја Браћо и Сестре ја своју љутину морам задржат за себе,и вјероват даће боље бреме доћи и надам се да нећемо бити у тој ситуацији као сада Палестинци или Курди дасе Боримо за опстанак на властитом згаришту.

#1 | 30. новембра 2012. | patriotizam

Leave a comment

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Билтен

Пријавите се за наш билтен да бисте добијали обавештења о новостима на овом сајту.

На вези…

14 гостију прегледа сајт