Српски националисти

Окренимо се лицем према Истоку и стварању јаке државе

Говор председника Покрета за Србију Владимира Кршљанина на протесту због ослобађања злочинца Харадинаја: 

СРПСКИ родољуби и часни људи широм света никада нису имали илузија о криминалном карактеру хашког трибунала који је оптужио 93 Србина, дакле двоструко више од свих осталих заједно, и који је већ скривио смрт њих 16.

Истовремено, Србима су у просеку изрицане троструко веће казне. Једино међу Србима су оптужени сви највиши државни и војни руководиоци.

Покрет за Србију је много пута истицао да држава Србија има уставну обавезу да заштити своју сувереност и територијални интегритет, али и своје грађане. Та обавеза се односи и на грађане на Косову и Метохији, који су били и остали жртве најбруталнијих злочинаца и њихових западних покровитеља. И да се мора разговарати са угроженим грађанима, а никако са злочинцима.

Данас сви констатују да је пресуда трибунала Харадинају политичка, као и пресуда Готовини, а заправо и све друге.

 

Па ако су пресуде политичке, ко их је наручио? Данас нам је по ко зна који пут, али сада тако гласно да то и глуви морају чути, саопштено да Запад и ЕУ не желе Србију у свом окриљу, односно да је у „евроатлантским интеграцијама“ пожељно нешто што није Србија.

Јуче нам је Русија, такође по ко зна који пут, саопштила да за разлику од западних земаља, има и новца и жеље да га инвестира у Србију, и да жели да Србија буде јака и способна да брани своје интересе.

Ово је кључни историјски моменат за опстанак Србије.

Данас је обавеза сваког родољуба, ма где се налазио, у државним структурама, у обичном животу или у расејању, да подигне свој глас, донесе одлуке и сву своју активност и енергију усмери на стварање јаке,  самосталне и развијене српске државе која ће окренути леђа западном лицемерју и агресији и која ће се окренути лицем према Истоку.

То нам може донети само добро.

До победе, која је близу, тако нам Бог помогао!

Извор: Факти

30. новембра 2012. | Редакција @ 11.25 | 1 коментар | Мишљења

1 коментар »

Будућност Србије није у „Еуропи“, то је јасно. Ту би смо били само јефтина радна снага (пример ФИАТ-а у Крагујевцу). Србија би морала да искористи време патриотске власти у Русији, али како? Запад контролише готово све парламентарне странке у Србији, јер из избора у изборе ко год да влада, мање-више, спроводи политику запада. Руска дипломатија, пак, тражи од такве српске дипломатије заокрет у политици, што не може да се очекује. Зашто Руси неби лобирали у српској политици е да би смо најзад дошли до патриотске власти у Србији?

#1 | 6. децембра 2012. | Vukosav

Leave a comment

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Билтен

Пријавите се за наш билтен да бисте добијали обавештења о новостима на овом сајту.

Слични чланци

На вези…

16 гостију прегледа сајт