Српски националисти

1389: ЕУ забранила ореол и крст

Европска фашистичка унија је начинила још један потез којим је показала своје право лице и дала још један снажан аргумент против уласка у ову тамницу народа. Наиме, комесари из Брисела су забранили Народној банци Словачке да емитује новчиће од два евра заједничке валуте са ликом великих равноапостолних светитеља словенских Ћирила и Методија на којима су светитељи приказани са ореолом и крстом!? Ово је учињено да би новчићи наводно били верски неутрални. Овакви аргументи су подобни мрачном периоду комунистичке једнопартијске диктатуре. Иначе, треба имати у виду да су свих 27 земаља чланица ЕУ хришћанске са огромном већином, али наднационално руководство ЕУ у Бриселу очигледно да је масонско.

Желимо да подсетимо јавност да је ЕУ раније одобрила Грчкој да 2002. године издаје новчиће од два евра са ликом паганске богиње Европе, која се у Православљу сматра демоном! Овим је јасно ЕУ показала своје „вредности“, а и то да су ове анти-вредности неспојиве са српским и Православним народним и државним вредностима.

Извор: Покрет 1389

25. новембра 2012. | Редакција @ 09.27 | Leave a comment | Видео

Нема коментара »

Leave a comment

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Билтен

Пријавите се за наш билтен да бисте добијали обавештења о новостима на овом сајту.

Слични чланци

На вези…

3 гостију прегледа сајт