Српски националисти

Делегацији Покрета „Образ“ забрањен улаз у Македонију

Македонска полиција није дозволила делегацији Покрета „Образ“ да пређу границу и присуствују обележавању годишњице Кумановске битке. Делегација тог Покрета задржана је око сат времена на граници са Македонијом, а онда им је уручено решење којим им се забрањује улазак у Македонију на 24 сата.

Функционер  Покрета „Образ“ Дамир Грбић каже за редакцију Српски националисти да су два аутомобила са представницима Образа без проблема прошли границу са српске стране.

– Нашу границу смо прошли нормално и без већег задржавања, али су проблеми настали са друге стране.  У образложењу одлуке стоји да македонска полиција верује да разлози које смо навели да желимо да уђемо у БЈРМ нису истинити и да нам се због тога забрањује улазак. Међутим, нити нас је ко од македонских полицајца питао за намере, нити видим логику у забрани од 24 сата. Јасно је да неко није желео да присуствујемо прослави овог великог јубилеја – каже Грбић.

Редакција Српски националисти

 

28. октобра 2012. | Редакција @ 15.16 | Leave a comment | Вести

Нема коментара »

Leave a comment

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Билтен

Пријавите се за наш билтен да бисте добијали обавештења о новостима на овом сајту.

Слични чланци

На вези…

12 гостију прегледа сајт