Српски националисти

„Поносни смо на Чичина дела“

Данас, 11. маја 2012. године у Трећем општинском суду у Београду одржано је још једно рочиште поводом рехабилитације српског ратника и ђенерала Драгољуба Драже Михаиловића.

Испред суда окупило се неколко десетина следбеника “Дражиног пута“: Српски сабор „Заветници“, припадници Равногорског покрета, представници Отачаственог покрета Образ и Свесрпског сабора „Сложни“, уз подршку слободоумног српског народа, који је својим присуством бранио част и достојанство, на правди Бога убијеног, првог борца против фашизма на окупираном Балкану. Певајући песме у славу слободе, поносно узвикивајући Чичино име, окупљени народ пружио је подршку рехабилитовању Драгољуба Михаиловића, скидањем љаге са његовог лика и враћањем његовог имена у историјске уџбенике и на натписе улица, школа и установа. Међу присутнима нашао се и мали број жена у црном, скојеваца и комуниста, потомака и идеолошких следбиника оних коју су убијали, мучили и прогонили већ напаћени српски народ, који су затирали нашу веру и културу, скрнавили српску традицију и уназађивали нашу вековну цивилизацију, који су наше цркве, манастире и богомоље претварали у клозете и коњушнице, оних који нас и данас прогоне само зато што смо Срби!

Припадници Српског сабора „Заветници“ на платну дугачком 5 метара уз слику ђенерала исписали су поруку српског рода: „Поносни смо на Чичина дела, уз њега је Србадија цела“, исказујући дивљење и поштовање једном од највећих Србина 20. века, мучки убијеног од стране комунистичких злочинаца, коју му и данас мртвом суде.

На одржаном рочишту процес значајније није напредовао, а наставак процеса заказан је за 22. јун ове године.

У нади да ће правосуђе Републике Србије препознати правду, очекујемо да ће након више од пола века мрака победити истина!

СА ВЕРОМ У БОГА, ДО КОНАЧНЕ ПОБЕДЕ!

НАША БОРБА БИЋЕ НЕПРЕСТАНА!!!

11. маја 2012. | Редакција @ 22.15 | Leave a comment | Акције

Нема коментара »

Leave a comment

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Билтен

Пријавите се за наш билтен да бисте добијали обавештења о новостима на овом сајту.

На вези…

8 гостију прегледа сајт