Српски националисти

КПС ухапсила радикале

Косовкса полицијска служба је 3 маја, око 3 сата, на прелазу из северног у јужни део Косовске Митровице, ухапсила и притворила председника Општинског одбора СРС Будимира Спасића и његовог сина Лазара, јер су у аутомобилу возили 130 плаката Српске радикалне странке. У притвору су их држали до девет ујутру, без саслушања или неког другог поступка, да би их затим пустили и послали да дају исказ КПС у северном делу Косовске Митровице.

„Спасићи су се враћали са митинга у Београду и у колима су имали страначки материјал. Зато су лишени слободе, држани су без воде шест сати, а Будимиру је толико позлило да због високог срчаног притиска мора у болницу“, истакао је Љубомир Краговић, председник Координационог одбора СРС за Косово и Метохију.

Он је истакао да је ово још један пример бруталног застрашивања и малтретирања српског народа који је остао да живи на територији АП Косова и Метохије.

Извор: СРС

3. маја 2012. | Редакција @ 11.43 | Leave a comment | Видео

Нема коментара »

Leave a comment

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Билтен

Пријавите се за наш билтен да бисте добијали обавештења о новостима на овом сајту.

Слични чланци

На вези…

12 гостију прегледа сајт