Српски националисти

Уставни суд расправља о забрани Наши и 1389 у уторак 17. априла

Пред Уставним судом Србије 17. априла у 12 сати почиње јавна расправа о предлогу Републичког јавног тужилаштва за забрану Српског народног покрета Наши и Српског народног покрета 1389.

Преносимо саопштење СНП Нaши:

СНП НАШИ обавештава јавност да ће у уторак, 17. априла 2012. године, са почетком у 12 часова, у сали Уставног суда, на 6. спрату, у улици Немањина број 26, Београд бити поведена расправа о забарани СНП НАШИ. Наш покрет са великом радошћу ишчекује ову расправу када ће коначно бити раскринкане режимске лажи о раду покрета, а тужилаштво бити извргнуто подсмеху због сервирања лажних доказа, и апсолутног непознавања материје. Једини грех СНП НАШИ је што се залажемо за очување Устава Републике Србије, што смо бескомпромисни борци против диктаторског режима Бориса Тадића, и учлањења Србије у ЕУ и злочиначки НАТО ПАКТ, што ће у овом комичном процесу и бити доказано.

6. априла 2012. | Редакција @ 10.05 | Leave a comment | Вести

Нема коментара »

Leave a comment

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Билтен

Пријавите се за наш билтен да бисте добијали обавештења о новостима на овом сајту.

На вези…

15 гостију прегледа сајт