Српски националисти

СРС ће зауставити економску пропаст Србије

Српска радикална странка одржала је предизборни скуп у Вршцу на коме су функционери странке поручили да проевропска власт за 12 година није урадила ништа добро, јер је од Брисела добила задатак да уништи домаћу привреду, натера грађане да купују робу из ЕУ, да се задужују и пропадну!

„Само Српска радикална странка може да прекине тај пут ка пропадању, јер су радикали једини који су против ЕУ. Шта нам је донео „европски стандард“ ? Донео је систем живота у коме могу да се лече, школују и живе само они који имају пара. Али народ нема пара, јер је режим пљачкашким приватизацијама укинуо радна места широм целе земље“, изјавио је Зоран Красић, потпредседник странке и истакао да су и тзв. западни инвеститори, на челу са „ЈуЕсСтилом“  почели да беже из Србије.

Зато, како је рекао, већина грађана Србије данас мисли и прича што и Војислав Шешељ и Српска радикална странка: да одмах морамо да прекинемо погубан пут у ЕУ и да се окренемо пријатељским земљама које хоће да сарађују са Србијом на равноправној основи.

Извор: СРС

6. априла 2012. | Редакција @ 10.09 | Leave a comment | Вести

Нема коментара »

Leave a comment

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Билтен

Пријавите се за наш билтен да бисте добијали обавештења о новостима на овом сајту.

На вези…

15 гостију прегледа сајт