Српски националисти

Спречићу укидање Споразума о слободној трговини са РФ

Једини пут који омогућава Србији да опстане и у територијалном и у економском смислу, јесте сарадња са Русијом, Кином, Бразилом, Индијом и свим државама у свету које неће вршити никакав политички притисак на Србију, неће се мештати у унутрашње ствари, нити захтевати било шта што је противно интересима наше државе, поручила је Јадранка Шешељ, кандидат Српске радикалне странке за председника Републике.

Она је истакла да ће, заједно са Српском радикалном странком, спречити укидање Споразума о слободној трговини са Руском Федерацијом, који захтева Европска унија. Овај Споразум је једина извозна шанса за Србију и омогућава да се извози више од 95 одсто наших производа на огромно руско тржиште, нагласила је Јадранка Шешељ.

Борићу се да се заустави процес уласка Србије у Европску унију који има катастрофалне последице и за живот нашег народа и за државу, обећала је кандидат Српске радикалне странке за председника Републике.

20. априла 2012. | Редакција @ 19.50 | Leave a comment | Вести

Нема коментара »

Leave a comment

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Билтен

Пријавите се за наш билтен да бисте добијали обавештења о новостима на овом сајту.

На вези…

25 гостију прегледа сајт