Српски националисти

СНП Наши и СНП 1389 понизили Републичко тужилаштво

СНП Наши:

На данашњој расправи пред Уставним судом Србије, поводом захтева тужилаштва да се забрани СНП НАШИ, тужилаштво је доживело дебакл и било је понижено до ногу.

У комплетној оптужници није пронађено ниједно кривично дело, а читава оптужница се окренула у суђење режиму, где је председник СНП НАШИ, Иван Ивановић, објаснио систем медијске манипилације који спроводе ТВ Б92, НУНС и чији је оснивач исти човек Саша Мирковић, који се помиње и у извештајима Викиликса (Стратфорови мејлови) као новинар који је на платном списку агенције Страфор, иза које стоји ЦИА, уз дневне новине БЛИЦ како би вршиле обману јавног мњења, зарад интереса страних обавештајних служби и земаља ЕУ.

Патриотске оранизације се већ годинама одлучно супротстављају диктаторском режиму и марионетским политичким партијама које српску државу и народ воде у пропаст, и ова расправа пред Уставним судом је покушај да се обрачуна са патриотама који не зависе ни од једног центра моћи, рекао је Ивановић у свом излагању.

Затим је у расправи око права геј организација изнето низ доказа о отвореном кршењу Устава од стране истих, и замени теза ко је жртва и ко је угрожен, и то је наведено низом примера у којима су припадници геј популације отворено кршили Устав и изазивали верску и националну мржњу према српском народу и верницима СПЦ.

О програму покрета од стране тужилаштва изречено је да се паролом Догодине у Призрену , шири мржња на шта им је Ивановић рекао да су плаћеници страних амабасада и да њима треба да се суди.

Током изношења одбране, интересантно је да је је тужитељка непрекидно гледала у под видно нервозна, посебно када су изношени документи када су погрешног човека представили као члана СНП НАШИ, због истог имена и презимена Игор Маринковић , и представили да је био у затвору 10 месеци без провере о коме се заиста ради.

Уз даље изношење гомиле небулоза од лепљења плаката на непрописна места и писања графита, цопyпасте преношења „кривичних дела„ из текстова Б92 и БЛИЦА, тужилаштво је било понижено и посрамљено.

Ивановић је на крају рекао да му је драго што се налази на уставном суду, и да му чини част што му је омогућено да пострада за Србију као и остали велики Срби.

СНП 1389:

Српски народни покрет 1389 обавештава медије и јавност да је пред Уставним судом управо завршена јавна расправа о забрани удружења СНП 1389 и удружења „Наши“ из Аранђеловца.

Представници удружења СНП 1389 и удружења „Наши“ из Аранђеловца затражили су од Уставног суда да се поступак против ова два удружења одвоји, са обзиром да ове две организације формално немају везе једне са другом.

Представник СНП 1389, Миша Вацић, истакао је да, током ове три године, колико траје процес за забрану СНП 1389, тужилац није изнео ниједан доказ који би поткрепио оптужбу да овај покрет насилно руши уставни поредак у Србији. Вацић је такође нагласио да ово удружење младих родољуба негује вредности традиције, православља и национализма, као и да целокупно деловање почива и инсистира на поштовању Устава републике Србије, и тако је било током свих осам година постојања покрета.
Српски народни покрет 1389 сматра да је поступак за забрану неоснован, што се види и из непостојања доказа тужилаштва, као и да представља притисак на ову организацију поводом кандидатуре на локалним изборима на Новом Београду.
Наиме, изборна комисија је потврдила листу „СНП 1389 – Нови Београд зна“ под редним бројем ДВА на локалним изборима у овој општини, а незванична истраживања показују да СНП 1389 очекује удео бирачког тела од између 7 и 9 процената Новобеограђана, што плаши актуелне властодршце у Србији.

19. априла 2012. | Редакција @ 17.32 | Leave a comment | Вести

Нема коментара »

Leave a comment

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Билтен

Пријавите се за наш билтен да бисте добијали обавештења о новостима на овом сајту.

Слични чланци

На вези…

28 гостију прегледа сајт