Српски националисти

СА – Нова издаја антисрпског режима

Да није реч о краткорочном глумљењу патриотске одговорности, у циљу поправљања имиџа у предизборној кампањи, данашње хапшење шиптарских уљеза код Мердара, као и хапшење у Кончуљу од пре неколико дана, могла би се третирати као позитивни чинови власти, тачније министра полиције Ивице Дачића. Али као што рекосмо, само када се не би радило о предизборном изигравању државничке одлучности, што је очито по среди. Да је заиста тако, опомињу нас управо недавне антисрпске акције Дачићеве жандармерије с циљем затварања алтернативних прелаза на окупирану косовско-метохијску земљу, које су управо и принудиле Србе на коришћење званичних прелаза, што је проузроковало њихова хапшења од стране шиптарсих узурпатора.

Поменута антисрпска акција „српске“ жандармерије, показала се на тај начин као подршка шиптарском застрашивању преосталог србског живља, али и као увод у још један у низу издајничких потеза овдашњег антисрпског режима, у виду одустајања од организовања предстојећих локалних избора на Косову и Метохији. Наиме, очигледно је да у циљу удовољавања шиптарском и НАТО  окупатору, изроди из овдашње власти настављају са постепеним гашењем једне по једне функције државе Србије на територији њене јужне покрајне, кршећи Устав и властите законе.

Уз то, антисрбски властодршци ће кроз најављено постављање „привремених локалних управа“, као алтернативе изборима, несумњиво покушати да угуше отпор Срба на Косову и Метохији, кроз постављање неизабраних функционера који неће радити у интересу србског народа већ у интересу натовско-шиптарске булументе. Српски народ на Косову и Метохији већ је прозрео злокобне планове издајничког режима у Београду, и спрема се на одговор са циљем игнорисања упутстава Тадићеве власти и санирања штетних последица њене издајничке политике.

Упркос неделу изрода, Србска Акција подржава српски народ широм Косова и Метохије у тежњи за одбацивањем замки подмуклог Тадићевог режима, што је свакако нужан предуслов наставка успешног пружања отпора окупатору на светој српској земљи.

Извор: СРБ – АКЦИЈА

2. априла 2012. | Редакција @ 12.08 | Leave a comment | Вести

Нема коментара »

Leave a comment

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Билтен

Пријавите се за наш билтен да бисте добијали обавештења о новостима на овом сајту.

На вези…

14 гостију прегледа сајт