Српски националисти

Прекинута пројекција филма Анђелине Џоли у Москви

Активисти удружења „Руски Образ“ прекинули су јуче пројекцију филма „У земљи крви и меда“ у биоскопу Ролан у Москви. У скоро празној сали биоскопа Ролан активисти Образа раширили су транспарент са сликом Анџелине Џоли са крвљу око уста и поруком и поруком „Побите Србе? Не нећемо слушати!“.

Иначе филм Анђелине Џоли доживео је прави дебакл у Русији. На премијери филма која је одржана у суботу у истом биоскопу било је 15 људи. Током јучерашње акције Руског Образа у сали је било 13 људи.  Одмах на почетку филма раширен је транспарент а активисти Руског Образа узвикивали су „Стоп убијању Срба“, „Зауставите лажи!“, „Срби – браћа“ и „Босна – српска земља“. Филм је заустављен а у сали су упаљена светла. Свим присутним гледаоцима подељен је летак који објашњава да је филм пропаганда против Срба у Босни и да шири лажи.

Руска организација је истала да су на овај начин желели да покажу солидарност са Србијом и српским родољубивим организацијама, међу којима и СНП Наши, које су протествовале због приказивања овог филма у Србији.

Редакција СНП Наши

2. априла 2012. | Редакција @ 16.34 | Leave a comment | Вести

Нема коментара »

Leave a comment

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Билтен

Пријавите се за наш билтен да бисте добијали обавештења о новостима на овом сајту.

На вези…

21 гостију прегледа сајт