Српски националисти

Ако поклекнемо на КиМ уследиће распарчавање Србије!

Српска радикална странка одржала је предизборни митинг у Косовској Митровици на коме су функционери странке поручили да Косово и Метохија никада неће бити независно!

„На изборима 6. маја мора да победи Српска радикална странка, јер је политика коју заступају Тадић и Николић понижавање Србије и додворавање Америци и Европској унији. Та политика је довела Србију до социјалне и економске беде и до урушавања територијалног интегритета и суверенитета државе са циљем да се на Косову и Метохији створи још једна шиптарска држава“, истакао је Љубомир Краговић, члан Председничког колегијума и додао да је победа СРС услов опстанка Срба у јужној покрајини.

Потпредсеник СРС Зоран Красић је истакао да је неопходно јединство народа око свих виталних интереса, „јер кад смо јединствени, ни НАТО, ни УЧК, ни Борко Стефановић не могу нам ништа“.

„Србија не сме да поклекне на Косову и Метохији, јер сви знамо да је следеће распарчавање Србије. Али ми то нећемо да дозволимо. Знамо да је већина грађана против ЕУ и та већина ће на референдуму 6. маја гласати за Србију и СРС“, рекао је Красић и поновио да радикали излазе пред бираче са низом социјалних и економских мера које имају за циљ опоравак привреде и расподелу богатства са тајкуна на сиромашније слојеве.

Председник скупштине општине Звечан Добросав Добрић је осудио земље ЕУ које су бомбардовањем хтеле да униште целу Србију и истакао да сада режим покушава да заврши оно што НАТО није успео.

„Одолевали смо 13 година страшним нападима и притисцима. Али сада власт из Београда помаже окупационим снагама на Косову и Метохији да нам узму оно за шта се народ изборио током ових 13 година.

Поручујемо им да им нећемо дозволити да направе границу Срба са Србијом. Ми остајемо овде, јер у супротном, нема ни Србије“, рекао је Добрић и позвао све грађане Србије да гласају за СРС и Војислава Шешеља.

Извор: Факти

3. априла 2012. | Редакција @ 20.09 | Leave a comment | Вести

Нема коментара »

Leave a comment

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Билтен

Пријавите се за наш билтен да бисте добијали обавештења о новостима на овом сајту.

На вези…

5 гостију прегледа сајт