Српски националисти

Заветник погођен јајетом док се молио за своје жртве

Данас, 17. марта 2012. године у Београду на Тргу Репубилике у 17 часова одржан је митинг под паролом „Стоп издаји и злочинима“ поводом осам година од крвавог погрома српског живља са простора Косова и Метохије. Том приликом убијено је 11 Срба, попаљено је 44 цркава и манастира, протерано више од 5000 људи и уништено преко 100 срских кућа. Симболика и тежина овог датума није била довољна да пробуди заспали Београд, паралисан издајом и отуђен од корена. На Тргу се окупило нешто више од хиљаду људи.

Скуп је отворила Милица Ђурђевић, која је подсетила на стравичне злочине, позивајући присутне да минутом ћутања одају пошту страдалима, које данас више нема ко да оплакује и памти.

Након тога скупу су се обратили Василије Пиљак, очевидац погрома и председник Српско-руског пријатељства на Косову и Метохији, Ненад Вукићевић, млади српски патриота и оснивач Форума српских националиста, као и Дамњан Кнежевић испред покрета Сложни и пуковиник Љубинко Ђурковић, који је бранио српство на свим фронтовима. Митинг је завршен уз симболичну поруку и завет: НА КОСОВУ ДА СЕ САСТАНЕМО ДА МИ НАШЕ СТАРЕ ПОКАЈЕМО!

Након тога више стотина људи кренуло је у достојанствену шетњу ка Храму Светог Саве, где се окупљени народ помолио за своје претке и потомке, за спас Србије и српског народа. На само 20 метара од Храма, док су окупљени појали химну Светоме Сави, са прозора суседне зграде неки „европејац“ испалио је своју „артиљерију“ и живим јајетом погодио припадника Српског сабора „Заветници“ у главу, на којој је носио капу са обележјима Србије. У нади да то јаје следећи пут неће постати каменица, поздрављамо и захваљујемо се свима онима који су нашли времена да присуствују скупу и поделе бол свог народа! ДОГОДИНЕ у ПРИЗРЕНУ!

Српски сабор „Заветници“

17. марта 2012. | Редакција @ 21.15 | 2 Comments | Вести

2 Comments »

PA ZAR U BEOGRADU I CELOJ SRBIJI NEMA VISE SRBA OD PRISUTNIH DANAS NA TRGU?? KOSOVO JE DEO SRBIJE !!ZIVELA SRBIJA !!

#1 | 17. марта 2012. | Mile

Чек чек кад шиптари (односно, турци) доћерају до Београда, па ће се тек онда сјетити (овај што баца јаја) гдје му је била памет и шта је радио. Такав ће најприје прећи у ислам. Коме год се овде не свиђа, нек иде у ЕУ. Али нек се не враћа више овде, поготов кад тамо почне кркљанац! Уздравље.

#2 | 18. марта 2012. | Ђејебазапело

Leave a comment

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Билтен

Пријавите се за наш билтен да бисте добијали обавештења о новостима на овом сајту.

На вези…

15 гостију прегледа сајт