Српски националисти

Нови родољубиви информативни портал „Србел“

Са радом је почео нови родoљубиви информативни портал Србел (www.srbel.net) . Србел је родољубиво оријентисан интерактивни интернет-портал, усмерен на ширење информација о најважнијим догађајима и процесима у Србији и свим српским земљама, српској дијаспори, региону и свету. Фокус портала су теме из сфере политике, економије, здравља, културе и значајних друштвених питања.

Поред уобичајених политичких, економских и друштвених тема у Србији, које се обрађују из патриотског угла, портал нарочито прати збивања на Косову и Метохији и српске јунаке пред Хашким трибуналом. Посебна пажња је посвећена ширењу информација о деловању родољубивих организација, покрета и странака. Србел настоји да што више шири информације о нашој дијаспори, посебно оним организацијама које раде на повезивању матице и дијаспоре, као што су хуманитарне организације и сл.

Праћење догађаја у свету је фокусирано на три значајне силе, које пресудно утичу на глобалне токове: ЕУ, САД и Ватикан. У здравственој сфери, портал је заинтересован за ширење информација о унапређењу физичког и менталног здравља, превенцији, здравственој одговорности и природним начинима лечења. Културна рубрика је усмерена на питања битна за унапређење духовног здравља и очување националног идентитета.

Сајт се ажурира више пута током дана, а читаоци својим предлозима, примедбама, чланцима, видео-снимцима итд. такође могу постати део уредничког тима.

28. марта 2012. | Редакција @ 13.55 | Leave a comment | Вести

Нема коментара »

Leave a comment

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

« »

Билтен

Пријавите се за наш билтен да бисте добијали обавештења о новостима на овом сајту.

На вези…

12 гостију прегледа сајт