Српски националисти

Здравствено стање Шешеља веома озбиљно

Здравствено стање председника Српске радикалне странке (СРС) Војислава Шешеља веома је озбиљно и погоршава се, изјавио је члан председничког колегијума СРС-а Борис Алексић.

Он је најавио да ће извештај српских лекара о Шешељевом здравственом стању бити објављен наредне седмице.

Алексић је оптужио власти у Србији да „желе смрт Шешеља“ и да нису испуниле обећање да ће лекарима који су отпутовали да прегледају лидера СРС-а бити доступни сви потребни апарати.

Он каже да је Шешељ одбио да га прегледа руски лекар, јер је реч о доктору кога је предложио секретаријат Хашког трибунала, а који није испунио налог о медицинској експертизи здравственог стања лидера радикала.

Тим лекара из Србије, који је недавно прегледао Шешеља у Хагу, тврди да је његово здравље најозбиљније угрожено, да му је срчана слабост драстично погоршана у последње време и да је могућ фатални исход.

Здравствено стање Шешеља погоршало се 6. јануара, после чега је пребачен из притворске јединице у болницу, а 12. јануара уграђен му је пејсмејкер.

5. фебруара 2012. | Редакција @ 23.12 | 1 коментар | Вести

1 коментар »

Oд НАТО-ваца и домаћих издајица нисам уопште изненађен да га држе до смрти у затвору.

Али!!!
СРС ту мора више да учини,па чак и демонстрацијама и …… амбасада ако нема другог излаза.
Све више губим наду,даће за нас Србство бити боље у географском положају и војном материјалном стању.

#1 | 6. фебруара 2012. | patriotizam

Leave a comment

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Билтен

Пријавите се за наш билтен да бисте добијали обавештења о новостима на овом сајту.

На вези…

14 гостију прегледа сајт