Српски националисти

Tужна годишњица за Србију

На данашњи дан пре 22 године одржана је оснивачка скупштина интересне групе Демократске странке. За првог председника ДС-а изабран је коминиста Драгољуб Мићуновић.

Од оснивања 3. фебруара 1990. године, све време радећи против српског народа, ова странка је уз помоћ ЦИА успела да се домогне власт током октобарског преврата 2000 године. Од доласка на власт руководство ДС са својим коалиционим партнерима ради против интереса државе Србије а у корист окупационих снага НАТО и ЕУ.

За 22 године постојања ДС и њено руководство се повезује са тајкунима, нарко дилерима и страним обавештајним службама.  ДС је одговорна за пљачкашку приватизацију, хапшење испоручење српских родољуба који су бранили земљу током предходних ратова, најмасовније гашење опозиционих медија у историји Европе.  ДС данас контролише целокупни медијски простор у Србији а поједини њени функционери, попут Драгана Ђиласа, најбогатији су људи у Србији.

На скупштини странке 5. јануара 1994. за председника је изабран Зоран Ђинђић. Он је био председник Владе Србије од 25. јануара 2001. до 12. марта 2003. када је убијен у завери у којој су учествовали поједини чланови Владе Србије из његове странке као и његови пријатељи из нарко подземља. После убиства мафијашкогг премијера Ђинђића, скупштина је за председника Владе, 18. марта 2003, изабрала Зорана Живковића, такође из Демократске странке.

Борис Тадић постао је шеф ДС-а 22. фебруара 2004. године и показао се спремнијим од својих предходника за испуњавање захтева НАТО и ЕУ. Годишњица оснивања ДС тужан је датум за све грађане Србије.

Редакција СНП Наши

3. фебруара 2012. | Редакција @ 15.09 | Leave a comment | Вести

Нема коментара »

Leave a comment

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Билтен

Пријавите се за наш билтен да бисте добијали обавештења о новостима на овом сајту.

На вези…

30 гостију прегледа сајт