Српски националисти

Србска акција – Стоп новом харачу!

Уз изразито хладно време, главна тема која ових фебруарских дана окупира пажњу житеља србског престоног града, јесте нови и с правом већ омражени систем наплате коришћења градског превоза. Наиме, два oвдашња фантомска и фиктивна предузећа (Apex Solution Technology и Lanus), основана од стране режимских криминалаца и тајкуна у циљу нечувене пљачке Београђана, у сарадњи са турским предузећем Kent Kart, од почетка текућег месеца, под фирмом „Бус Плус“ врше функцију наплате коришћења градског превоза! Реч је о својеврсној тајкунизацији и приватизацији добра које по свом карактеру мора бити у служби народа а не у служби капиталистичких узурпатора.

Уместо да градски превоз буде бесплатан (јер је реч о једној од основнох социјалних потреба градског живота), улогу наплате његовог коришћења од сада на директан начин добијају власници фирми основаних ради прања новца и подизања свенародне пљачке на виши ниво. При томе, посебан скандал представља омогућавање тајкунском несоју да у свако доба има увид у личне податке свих имаоца нових тзв. персонализованих карата, укључујући и праћење кретања путника током вожње (с обзиром да је и за тзв. персонализоване карте предвиђено обавезно оверавање при свакој вожњи, што оставља траг у читачу). Читав подухват зачињен је учешћем повампиреног турског фактора, који готово на свим пољима у овдашњем друштву показује агресивну и перфидну намеру да припреми терен за свој повратак на србско тло на велика врата.

Дакле, да ли треба да покорно ћутимо и плаћамо „Бус Плус“ харач тајкунско-турској криминалној булументи? Наравно да не! Контролорима приватних фантомских предузећа нико није дужан да покаже своје документе. За случај да се у њиховој пратњи налазе полицајци (што би такође била велика злоупотреба), који имају овлашћење да легитимишу, треба да знамо да не постоји никакав материјални доказ да карта јесте или није оверена, јер се овера врши електронским путем.
Нека дужност сваког србског родољуба буде борба против новог система наплате градског превоза, уз онеспособљавање апарата за очитавање карата. Покажимо Систему да нисмо његово топовско месо, као и да не желимо тајкунско-турски харач на српској земљи!

4. фебруара 2012. | Редакција @ 19.48 | Leave a comment | Вести

Нема коментара »

Leave a comment

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Билтен

Пријавите се за наш билтен да бисте добијали обавештења о новостима на овом сајту.

На вези…

10 гостију прегледа сајт