Српски националисти

Спремношћу да се сретне са Тачијем, Тадић признаје терористичку државу Косово

СРПСКА радикална странка сматра да је скандалозна најава Бориса Тадића да је спреман да се састане са Хашимом Тачијем, кога је Дик Марти у свом извештају оптужио да је „шеф мафијашке групе која је одговорна за  трговину људским органима, кријумчарење оружја и дроге“ и именовао га као „починиоца злодела – убистава, премлаћивања, хапшења“.

Тадићева спремност да, као себи равног, прихвати представника терористичке државе Косово, значи да је режим одлучио да да легитимитет приштинским институцијама, односно да потпуно призна независност Косова.

Још један доказ у прилог ове тврдње представља чињеница да Тадићев план од четири тачке представља преписан Ахтисаријев план који има за циљ успостављање инситуција тзв. државе Косово.

Српска радикална странка сматра да је сраман покушај Тадића да Ахтисаријев план, који изграђује тзв. независно Косово, представи као свој план, који, наводно, штити интересе Србије и Срба.

Извор: СРС

4. фебруара 2012. | Редакција @ 19.49 | 1 коментар | Вести

1 коментар »

Па Тадић прода своје имање,а да неће туђе.

#1 | 5. фебруара 2012. | patriotizam

Leave a comment

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Билтен

Пријавите се за наш билтен да бисте добијали обавештења о новостима на овом сајту.

На вези…

10 гостију прегледа сајт