Српски националисти

Режим новцем купује лојалност полиције

У протеклих седам месеци сваки припадник Министарства унутрашњих послова добио је још по 10 000 динара помоћи (?!) преко своје плате, односно 70 000 динара за седам месеци. Oва врста стимулације за припаднике полиције наставиће се у 2012. години.

Скандалозно је да се у Србији где су радницима замрзнуте плате, дечији додаци и друга социјална давања, а грађани се отпуштају и остају на улици режим додатно финансира апарат силе. Јасно је да режим Бориса Тадића и Ивице Дачића овим купује лојалност радника МУП-а који су више пута током 2011. године ступали у штрајк.

Према сазнањима СНП Наши, синдикати полиције незадовољни су и оваквим решењем јер им помоћ од 10 000 динара не улази у просек плата и у доприносе.

Изгледа да у Србији није више битно да ли се људи отпуштају, да ли су нам деца гладна, какво је стање у школама, болницама, народним кухињама, битно је намирити полицију јер је она гарант безбедности политичара који су нас и довели до просјачког штапа.

Информативна служба СНП НАШИ

5. фебруара 2012. | Редакција @ 10.19 | 1 коментар | Вести

1 коментар »

моје мишљење лош чланак написан..
Кренимо од себе свако је корупљив,само за коју своту новца то чини.
Код нас купиш полицајца за Сто Динара (за кафу)–Док на западу је велики ризико,још добијеш казну за покушај мита тако сам чуо али нисам испробао.

#1 | 6. фебруара 2012. | patriotizam

Leave a comment

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Билтен

Пријавите се за наш билтен да бисте добијали обавештења о новостима на овом сајту.

На вези…

12 гостију прегледа сајт