Српски националисти

Казнити све који оптужују РС и Србе за геноцид

СНП НАШИ позива надлежне институције у Србији да се под хитно донесе закон који ће санкционисати све оне који Републику Српску и српски народ оптужују за геноцид и шире пропаганду о томе да је РС настала на геноциду.  Сматрамо да је ово једини начин да се прекине хајка која се води од стране разних невладиних организација и антиспрских политичара у Србији попут Чедомира Јовановића, који годинама крше Устав Републике Србије, а у овом случају и међународно право и законе јер је Република Српска међунаордно призната од свих великих сила.

Ово није први испад Чедомира Јовановића, који већ месецима прави међународне инциденте попут вређања афричких народа назвавши их канибалима или вређање амбасадора и председника Русије, а сада је овом човеку мета Република Српска. Људи којима је мржња према сопственом и другим народима на првом месту не заслужују да се баве политиком, и морају бити законски санкционисани. Исту иницијативу поднео је и у Републици Српској извршни секретар Савеза независних социјалдемократа Рајко Васић.

Информативна служба СНП НАШИ

1. фебруара 2012. | Редакција @ 11.50 | Leave a comment | Вести

Нема коментара »

Leave a comment

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Билтен

Пријавите се за наш билтен да бисте добијали обавештења о новостима на овом сајту.

На вези…

9 гостију прегледа сајт