Српски националисти

Шешељ оперисан, супрузи још није дозвољено да га посети

Председнику Српске радикалне странке, Војиславу Шешељу, требало је да данас буде уграђен пејс мејкер. У притворској јединици Хашког трибунала супрузи Војислава Шешеља је саопштено да је интервенција завршена, рекао је Немања Шаровић, руководилац предмета Војислава Шешеља, на данашњој конференцији за новинаре. Он је истакао да су из Секретаријата Хашког трибунала Јадранку Шешељ обавестили да је неизвесно да ли ће у току дана моћи да га посети, мада јој је јуче било обећано и договорено са секретаријатом да ће у подне добити дозволу за посету супругу.

Српска радикална странка захтева да се под хитно обавести јавност какво је здравствено стање Војислава Шешеља након операције и да се омогући Јадранки Шешељ да га посети као што јој је и обећано, нагласио је Шаровић.

Говорећи о критичном стању председника Српске радикалне странке у петак увече, када је примљен у болницу, Шаровић је прецизирао да су сви лекари у болници рекли Шешељу да је једва остао жив. То показује да су све тврдње које је износила Српска радикална странка о Шешељевом здравственом стању тачне, што је претходних дана портпаролка Хашког суда, Нерма Јелачић, покушавала да демантује и да умањи озбиљност ситуације, оценио је Шаровић.

Он је поновио да је Хашки трибунал намерно спречавао лечење Војислава Шешеља, свесно му угрожавао живот, што је довело до тога да је председник Српске радикалне странке за длаку избегао смрт.

Говорећи о намери председника Националног савета за сарадњу са Хашким трибуналом, Расима Љајића, да посети Војислава Шешеља, Шаровић је рекао да је председник Српске радикалне странке поручио да „лично нема ништа против Расима Љајића, али да му не пада на памет да разговара са неким ко је представник издајничког прозападног режима“.

Расим Љајић је у изјави, коју су јутрос објавили поједини медији, саопштио да је био изненађен да у Хашком трибуналу, ни председник Суда ни секретар ништа не знају о здравственом стању Војислава Шешеља. Ово је још једна потврда срамног и скандалозног понашања представника трибунала, закључио је Шаровић.

12. јануара 2012. | Редакција @ 14.44 | 1 коментар | Вести

1 коментар »

Toj Jelacicki ne zelim nista lose,ona radi za sto je placena ali! Zelim joj da u slucaju neke bolesti ima isti tretman kao sto ga ima Vojislav Seselj,ni manje ni vise!!!

#1 | 14. јануара 2012. | Bozidar

Leave a comment

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Билтен

Пријавите се за наш билтен да бисте добијали обавештења о новостима на овом сајту.

Слични чланци

На вези…

10 гостију прегледа сајт