Српски националисти

Пљачкају јужну српску покрајину

Делегација Српске радикалне странке посетила је јуче Србе на барикадама на Јарињу, Јагњеници, Рударима, мосту у Косовској Митровици, Зупчу и Лепосавићу. Општи утисак је да су Срби јединствени, знају да слободу морају и даље да бране својим телима и не прихватају споразуме који су резултат приватног договора Тадића и Стефановића –  изјавио је на конференцији за новинаре Зоран Красић, потпредседник Српске радикалне странке.

Вест да Срби уклањају барикаде је, како је истакао, непотпуна, јер се склањају само оне препреке које су Србима отежавале свакодневан живот, одлазак деце у школу, пролаз Хитне помоћи, танспорт хране и слично.

Коментаришући претњу Тадићеве власти да ће Србија престати да плаћа Србе који су запослени на Косову и Метохији, Красић је изјавио да их Тадић не финансира “већ их краде и даје новац Хрватима“.

„Док смо пролазили кроз Митровицу видели смо двадесетак шлепера са регистрацијама Загреба, Подгорице, Улциња и Новог Пазара који из покрајине одвозе српско рудно богатство- оловни концентрат, чија тона кошта 4 000 евра, а дневно се извезе товара у вредности два милиона евра. Мере се у јужној Митровици, онда преко Пећи иду у луку Бар, а одатле у Швајцарску“, објаснио је детаљније Борис Алексић, члан Председничког колегијума СРС.

Он је новинарима показао муницију којом Кфор гађа Србе, сачму од 12 мм и гумени метак од 40 мм, као и нервни гас за који домаћи медији и даље тврде да је бибер спреј. „А употреба свих ових средстава може да има фаталне последице“, истакао је Алексић.

6. децембра 2011. | Редакција @ 22.02 | Leave a comment | Вести

Нема коментара »

Leave a comment

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Билтен

Пријавите се за наш билтен да бисте добијали обавештења о новостима на овом сајту.

На вези…

16 гостију прегледа сајт