Српски националисти

СРС: Година безумне политике да ЕУ нема aлтернативу

„Година иза нас је лоша за Србију због безумне политике режима да ЕУ нема алтернативу. Та организација нам отима 15 одсто територије и уништава наш економски, правни и политички систем. Српска радикална странка је једина странка у Србији која сматра да постоји алтернатива Европској унији, а то је сарадња са Русијом, са којом имамо јединствени уговор о слободној трговини, какав нема ниједна земља западно од Карпата“, рекао је на конференцији за новинаре Дејан Мировић, члан Председничког колегијума СРС и додао да Србија треба да искористи стварање новог царинског блока са центром у Русији, јер он отвара тржиште од 220 милиона становника.

Мировић  је подсетио да је ЕУ одговорна за уништавање српске индустрије, долазак европских банака које су за српске грађане увеле највеће камате у Европи, као и за лоше услове у јавним набавкама, којима се фаворизују Европска инвестициона банка, Европска банка за обнову и развој и аустријске и немачке фирме.

„Србији не припада место вечитог кандидата за улазак у ЕУ и зато она средства која се издвајају за Европску канцеларију и сличне институције, треба да преусмеримо на здравство, просвету, социјалу, пољопривреду и индустрију. Уз очување Косова и Метохије, то је програм од кога нећемо одступити ни у следећој години“ , најавио је Мировић.

30. децембра 2011. | Редакција @ 09.56 | Leave a comment | Вести

Нема коментара »

Leave a comment

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Билтен

Пријавите се за наш билтен да бисте добијали обавештења о новостима на овом сајту.

Слични чланци

На вези…

13 гостију прегледа сајт