Српски националисти

Споразум СНП НАШИ и НАРОДНОГ САБОРА из Русије

У канцеларији Српског народног покрета НАШИ у Младеновцу потписан је споразум о сарадњи између НАРОДНОГ САБОРА из Русије и СНП НАШИ. Овај споразум допринеће новом виду сарадње наших организација на политичком, друштвеном, културном, духовном и хуманитарном плану.

Споразум су потписали испред СНП НАШИ, председник Иван Ивановић и испред НАРОДНОГ САБОРА Алекс Балашов, који је провео дуже време на барикадама на Косову и Метохији и који је у име своје организације донео значајну хуманитарну помоћ Србима. Такође договорене су конкретне акције које ће бити спровођене на подручју Србије и Русије, како би се пружио већи и жешћи отпор САД, ЕУ и НАТО , који упућују отворене претње нашим братским земљама.

У току сусрета Алекс Балашов уручио је и диплому и кесицу земље, из акције Земља предака, у којој је учествовао и покрет НАШИ, у којој су националисти словенских земаља послали по грумен земље са места на којима су се догодиле велике битке везане за народ којем припадају, а све је завршено дружењем и вечером коју су спремили чланови општинског одбора из Младеновца.

Информативна служба СНП НАШИ

8. децембра 2011. | Редакција @ 00.27 | Leave a comment | Вести

Нема коментара »

Leave a comment

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Билтен

Пријавите се за наш билтен да бисте добијали обавештења о новостима на овом сајту.

Слични чланци

На вези…

11 гостију прегледа сајт