Српски националисти

Ивица Дачић ће ићи у затвор!

СНП НАШИ јавно осуђују изјаву Ивице Дачића у којој борбу за Космет назива мазохизмом, а којом директно крши Устав и Преамбулу Устава која прописује одбрану националних и државних интереса на КиМ обавезом за све државе органе.

СНП НАШИ поручују бриселској марионети и издајнику Ивици Дачићу да ће му бити суђено за учешће у подривању Уставног поретка Републике Србије, злоупотребу положаја и кршење Устава Републике Србије.

Подсећамо јавност да је Ивици Дачићу ово само још једно кривично дело у низу почињених, као и да је сасвим јасно да је антихришћански марионетски режим спреман на све и да видно припрема велеиздајнички акт признањавања нарко-државе Косово.

СНП НАШИ обећавају Ивици Дачићу да ће завршити иза решетака и на сметљишту српске историје заједно са Ђинђићем, Тадићем и осталим НАТО слугама које последњих десет година отворено учествују у разбијању српског националног бића и државе Србије.

ИНФОРМАТИВНА СЛУЖБА СНП НАШИ

31. децембра 2011. | Редакција @ 20.45 | Leave a comment | Вести

Нема коментара »

Leave a comment

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Билтен

Пријавите се за наш билтен да бисте добијали обавештења о новостима на овом сајту.

На вези…

12 гостију прегледа сајт