Српски националисти

СНП НАШИ: Европска унија без Србије

СНП НАШИ са радошћу прима вест о одбијању кандидатуре Србије за улазак у ЕУ, и као што смо причали свих протеклих година, и кроз своје акције скретали пажњу јавности, читав мит о уласку Србије у ЕУ, направљен је искључиво ради разарања српске нације и друштва. Странке на власти и сви појединци који су годинама обмањивали народ да ће учлањењем Србије у ЕУ бити решени сви нагомилани проблеми, добили су одговор за своју политику, а то је једно велико НЕ, и то управо од оних у које су се заклињали да ће помоћи.

Србија је на коленима због „европске“ политике, осиромашена, понижена и од ње се траже нови уступци како би „једнога дана“ добила кандидатуру.

СНП НАШИ захтева одговорност свих странака, политичара, појединаца и медија који су учествовали у овој политичкој завери и обмањивању сопственог народа. Дуге затворске казне, лустрација, одузимање грађанских права и имовине су једино што у блиској будућности чека све носиоце ове накарадне идеје о учлањењу Србије у ЕУ, који су једино на њој и профитирали.

Информативна служба СНП НАШИ

9. децембра 2011. | Редакција @ 18.05 | Leave a comment | Вести

Нема коментара »

Leave a comment

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Билтен

Пријавите се за наш билтен да бисте добијали обавештења о новостима на овом сајту.

На вези…

13 гостију прегледа сајт