Српски националисти

Протест функционера СРС: Србија неће у Европску унију

Функционери Српске радикалне странке окупили су се данас испред Председништва Републике Србије да изразе свој протест због опредељености режима Бориса Тадића да по сваку цену настави катастрофалну политику разбијања српске државе.

На скупу под називом „Србија неће у Европску унију“, истакнут је захтев да се прекине процес кандидовања Србије за улазак у Европску унију, јер је то једини начин да се заустави уништавање наше државе у територијалном, економском,  политичком, духовном и сваком другом смислу.

„Једино горе што је могло да нас задеси од добијања статуса кандидата је одлагање те одлуке за март месец, јер ће до тада власт Бориса Тадића испунити све захтеве Европске уније и Сједињених Америчких Држава и омогућити тзв. држави Косово да добије све атрибуте државности“, истакао је потпредседник странке Драган Тодоровић.

Он је нагласио да је питање да ли ће до марта месеца Европска унија уопште постојати, као што је питање да ли ће и Србија постојати. Учиниће све да Србију сведу на београдски пашалук, што је крајњи циљ Европске уније и Сједињених Америчких Држава, закључио је Тодоровић.

Функционери Српске радикалне странке поклонили су Борису Тадићу карту Србије и Устав јер је, како су истакли, заборавио колика је територија наше државе, а не сећа се ни заклетве коју је положио у складу са Уставом.

На крају су посланици странке на симболичан начин показали шта мисле о Европској унији паљењем заставе ЕУ.

Пристунима су се обратили потпредседници Српске радикалне странке Драган Тодоровић, Милорад Миричић, Зоран Красић и члан Председничког колегијума Вјерица Радета.

Погледајте ВИДЕО

9. децембра 2011. | Редакција @ 17.06 | 1 коментар | Вести

1 коментар »

Sto se tice odlaganja od strane Eu da se Srbiji dodeli status kandidata, za to se u vladinim krugovima znalo odavno posto je to uradjenu u dogovoru na nasim vlastima,jasno je. marta meseca dodelice se status, ta da su i izbori pa ce vladajuca DS za to da se hvata, bice sveze u nacionalnom secanju dobijanje status kako bi DS dobio na izborima. Pa ce i dalje DS da vlada, novi mandat za koje vreme i dalje traje sistem kuvane zabe, da se zavijeno u razne oblande prizna Kosovo, kao moralo je, da se ponizimo, kao moralo je zbog R.srpske-na koju ce kartu da igraju DS-ovci, a onda idu madjarski nacionalisti i tako redom.

#1 | 10. децембра 2011. | Nemanja

Leave a comment

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Билтен

Пријавите се за наш билтен да бисте добијали обавештења о новостима на овом сајту.

На вези…

46 гостију прегледа сајт