Српски националисти

Отворено писмо медијима, поводом суђења Миши Вацићу

На суђење Миши Вацићу идем као његов саборац и пријатељ, међутим своја запажања у вези са суђењем пишем као грађанка Србије, као мајка троје малолетне деце и као жена. Морам рећи да сам згрожена некултуром припадница ЛГБТ популације као и њиховим лошим манипулацијама. Данашњи сведок на суђењу је била Марија (свесно без презимена) припадница организације Лабрис, за коју ја лично први пут чујем, али оно што јесам чула је да је у даљем тексту дотична рекла то да је, цитирам „представник лезбијске организације“. Зашто сам се чудила? Па једноставно да је ико од нас у тој судници данас исту назвао лезбијком био би терећен за дискриминацију!? Упорно инсистирање на томе да су националистички покрети као и припадници истих позивали на линч лгбт популације, а без икаквих доказа и чињеница је било смешно.

Дотична се позива на графите? Да се мало мање бавила животом Мише Вацића знала би да су графите на којима пише СТОП ПАРАДИ и СТОП ПЕДЕРИМА писали већина грађана Србије од 15 до 50 година! Да се бавила терминологијом речи у српском језику знала би да реч ПЕДЕР није увредљива, то је медицински израз за хомосексуалност-педерастија! (грч. paiddersatia- љубав према дечацима).

Даље је дотична као своју оптужбу износила тј. цитирала Вацића из силних новина и интервијуа који је давао у поменутом периоду. Па морам и ту да застанем и да је питам зашто нису тужили све грађане који су у том периоду одговарали на анкету разних телевизија и новина а који су такође рекли да не желе Педере у својој држави,и изјашњавали се да параде неће бити? Зар нису и они извршили дискриминацију? Или они нису довољно пожељни као Вацић?

Са леве стране дотичне особе седело је још четворо припадника „лгбт популације“, а једна од њих је у једном тренутку добацила Вацићу: „црко дабогда“ и „маму ти ј…м“. Ово „црко дабогда“ ово би требало се са њихове тачке гледишта да се схвати као позив на линч!
Онда се још и чуло дискриминација на расној основи? Да ли то значи да су они раса? Да ли то значи да и они имају посебну националност у држави у којој живе? Поставља се питање Хоћете ли и они да траже неку независност и отцепљивање од Србије?

Бар десет пута је у свом излагању дотична поновила како се нека тамо Мајда Пуача морала одселити из Србије и затражити азил у Америци, а само због страха за сопствени живот!? Е овде сам већ почела да се смејем! Јел то Вацић нови Брејвик? Зар је неко са киме радим, дискутујем, дружим се толико опасан? Или је Мајди једноставно лепо да злоупотребљава позицију у политичке сврхе ? Мислим да ћете поштовани читаоци сами извући одговор.

Будући да дотична као и сви припадници упорно траже неку једнакост, траже иста права као и сви грађани Србије,зашто се онда баве Мишом Вацићем, Младеном Обрадовићем, навијачким групама? Зашто се не окрену око себе и погледају у каквом је хаосу држава? Зашто не сиђу на барикаде да виде шта заиста значи живети у страху? Нешто нисам приметила да се крију те госн даме! У центру града се налази кафић Смајли које је званично место где излазе припадници лгбт популације! Постављам им питање: О каквом страху ви онда причате?

Помињу „јавно изношење адресе припаднице на фејсбук страници“? Јесте ли ви чули за беле стране које можете наћи и на интернету већ више од 5 година,а где се налазе адресе и бројеви телефона већине грађана Србије? И сад је неко то морао да објављује? Опет ми је смешно!
Ево овако јавно ја као мајка, жена, сестра кажем да параде неће бити. Не у здравој Србији, не у Православној Србији! А ако одрадите анкету сада када парада и није актуелно питање тако ће рећи 90% испитаника! Па тужите нас све!

А сада да докажем нетачност ваших изјава да Мишу Вацића и остале родољубе и националисте не називате фашистима.

„Juče je u Palati pravde trebalo da bude održan novi pretres (prethodni, zakazan za 28. februar je otkazan usled štrajka i nedolaska advokata) u postupku protiv Miše Vacića, jednog od lidera fašističke organizacije „SNP Naši 1389″, koji je optužen za širenje rasne i druge diskriminacije za vreme organizovanja Povorke ponosa 2009. godine kao i nedozvoljeno držanje oružja (član 387, krivičnog zakona).“ ЛИНК, званични сајт организације Лабрис

Да упознам читаоце, дотична персона је данас у суду изјавила како никада нису Мишу Вацића назвали фашистом!?
СТОП ПОЛИТИЧКОМ ПРОГОНУ! ИСТИНА ЗА МИШУ!
НИКОЛИНА ГЛИГОРИЋ

Поштованим читаоцима морам да напоменем важну ствар, а то је да Српски народни покрет 1389 као и самог Мишу Вацића ограђујем од свега следећег написаног.

6. децембра 2011. | Редакција @ 22.29 | 1 коментар | Мишљења

1 коментар »

Drzi se sokole!Ti si na ponos svakom cestitom Srbinu!!!

#1 | 8. децембра 2011. | Bozidar

Leave a comment

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Билтен

Пријавите се за наш билтен да бисте добијали обавештења о новостима на овом сајту.

На вези…

13 гостију прегледа сајт