Српски националисти

САО КиМ или Српска република Космет

Српски народни покрет 1389 снажно охрабрује легитимно изабрано народно руководство српских општина северног Косова и Метохије да одрже референдум и прогласе независност од остатка окупиране територије, коју западни део међународне заједнице назива „Репубљиком Косова“ али и од Републике Србије, која је такође окупирана само не војно, као јужна српска покрајина, већ је под плишаном меком окупацијом, која државни врх републике Србије, у Београду држи политички покорне у марионетском поретку.

СНП 1389 не одустајући од свог основног циља , а то је ослобођење и уједињење свих српских земаља у једну српску државу ,сматра да ово може бити први корак на путу ка свеопштем српском ослобађању. Пошто постојеће „српске“ земље су под унутрашњом политичком диктатуром западних марионета ( у Србији – Тадић, у Републици Српској – Додик, у Црној Гори – Ђукановић ) ,док би САО КиМ или Српска република Космет
била уједно прва и једнина слободна српска територија, на којој срспки народ живи по својој вољи, обичајима,традицији, законима и намери.
Без сталних уступака изопаченим притисцима Новог Светског Поретка(ЕУ,НАТО,ММФ) који се данас на Косову и Метохији снажније осећају од стране званичника из Београда, него од представника страних војних мисија. За тренутно стање на Косову и Метохији може бити одговоран искључиво само Београд ,који политиком и Косово и ЕУ, заправо на мала врата се одриче Србије на Косову . Реалност каква јесте да је 130.000 наших сународника , Срба са Косова и Метохије препуштено само себи може бити побољшана,ако би се тренутна политичка слобода која је остварена само чврстом снагом воље народа српског са Косова да подигну барикаде и да их ни по коју цену на повуку без претходног враћања на стање пре 26.априла, што значи да и ако је север Косова затворен српским барикадама, данас је то убедљиво најслободиније политичко подручије на којем српски народ живи. СНП 1389 као неко ко је од првог дана постављања барикада уз свој народ на бедему одбране , упознати се свим манифетлуцима којима међународна заједница али и званични Београд излажу српско становништво Космета ,не само да подржавамо намеру о референдуму, већ ћемо се и активно залагати за исту идеју, и на сваки начин помоћи њено остварење ако народ одлучи.

П.С. За све којима није јасно о чему овде говоримо, нека се спакују и дођу да проживе макар и 10 дана међу српским народом на барикадама на Косову и Метохији.

Информативна служба СНП 1389

21. новембра 2011. | Редакција @ 22.36 | Leave a comment | Мишљења

Нема коментара »

Leave a comment

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Билтен

Пријавите се за наш билтен да бисте добијали обавештења о новостима на овом сајту.

На вези…

12 гостију прегледа сајт