Српски националисти

У Москви одржан скуп подршке Србима на барикадама

Испред амбасаде Србије у Москви у недељу, 2. октобра представници удружења „Десна лига“ организовали су протест подршке Србима који држе последњу линију одбране на барикадама на северу Косова и Метохије. Овим протестом чланови „Десне лиге“, са групом родољубивих организација из Русије, желели су да укажу на тешку ситуацију у јужној српској покрајини где албански бандити уз подршку НАТО пакта покушавају да успоставе границу и прекину комуникацију са остатком Србије.

Током скупа са разгласа је пуштана српска музика и држани су говори. Педставник „Десног савеза“ Алексеја Самсонов је нагласио потребу за заједничком акцијом са српским покретима и навео примере како уличним активностима грађани могу да остваре своје циљеве.

Учесници протеста узвикивали су пароле „Косово је Србија“, „Шиптари, даље руке словенских земаља!“, „Чекамо вас!“ и „Србија, српско Косова, а не „геј парада“. На протесту је прикупљана хуманитарна помоћ за Србе на Космету.

Поред „Десне лиге“ скупу су присуствовале организације Савез руског народа, „Косовски фронт“, Национални савез, Савез православних и други. Представници „Десне лиге“ летос су боравили у Србији где су одржали више састанака и успоставили сарадњу са српским родољубивим организацијама. 

3. октобра 2011. | Редакција @ 17.22 | 2 Comments | Вести

2 Comments »

evo jos jedan u nizu mnogobrojnih dokaza za sve neverne tome,da su rusi nasa braca i jedini prijatelji.steta sto ovako nesto ne moze da se procita u drugim dnevnim listovima.

#1 | 4. октобра 2011. | rodja

SVAKA CAST BRACO RUSI!!!

#2 | 23. октобра 2011. | Snezana

Leave a comment

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Билтен

Пријавите се за наш билтен да бисте добијали обавештења о новостима на овом сајту.

На вези…

13 гостију прегледа сајт