Српски националисти

Срби, МОБИЛИЗАЦИЈА!

Српски народни покрет 1389 обавештава српску јавност и медије да је отпочела кампања МОБИЛИЗАЦИЈА, током које ће припадници СНП 1398 груписати све заинтересоване српске националисте за конкретну политичку борбу у Републици Србији.


Током кампање МОБИЛИЗАЦИЈА, која ће трајати више месеци, Српски родољуби биће позивани да приступе СНП 1389, како бисмо се сви зајендо борили за нашу – српску ствар, и остварили већи и јачи утицај српског национализма на друштвено-политичка дешавања у држави. СНП 1389 отвориће мобилизационе центре од барикада Северног Косова, па преко Београда и других већих градова по Србији. У Београду ће заинтересовани моћи да се информишу на две локације: прва је Београд-центар у Улици Вука Караџића, број 14, петком и суботом од 17ч до 21 часова, док је друга у Земуну на Масариковом тргу, број 10 (простор код паркинга, на кеју иза пијаце) такође петком и суботом од 17 до 21 часова. Најављујемо да ће током трајања кампање бити изведено више акција које ће јасно профилисати против чега се заправо позива народ у политичку борбу ,али и оно што је још битније, да прикажу за шта се заправо боре српски националисти!

О свим даљим активностима више обавештења током предстојећег периода.

Информативна служба СНП 1389

15. октобра 2011. | Редакција @ 02.32 | Leave a comment | Акције

Нема коментара »

Leave a comment

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Билтен

Пријавите се за наш билтен да бисте добијали обавештења о новостима на овом сајту.

На вези…

6 гостију прегледа сајт