Српски националисти

СНП НАШИ: Влада Србије продаје Косово?

СНП НАШИ саопштавају јавности да је послат захтев Влади Србије да подхитно исправе грешку која се налази на сајту Косово (kosovo.com) који је у власништву Владе Србије.

На овом сајту, који је од суштинске важности за борбу за Космет и информисање међународне јавности о проблему на КиМ, на врху сајта пише да је домен на продају и то на енглеском језику, док су све остале информације на српском језику.

Текст који стоји у „титле хтмл коду“ је „Kosovo.com domain is for sale for $750,000 – inquire: admin@kosovo.com“.

Комплетан сајт је урађен непрофесионално, где пола линкова не ради и када се нпр. кликне на линк за енглески језик сајт се преусмерава на насловну страницу сајта Владе Србије на енглеском језику, а не на сајт Косово.

Овај сајт је најбоље огледало целокупног деловања Владе Србије на пољу борбе за Космет, али и за друге националне интересе наше државе, које је само по себи аматеризам и једна велика грешка!

Подсећамо јавност да ово није први пут да НАШИ опомињу власти на аматерске грешке које прави државни апарат на пољу комуникација и интернета, те да су српске власти већ раније на наш захтев исправљале мапе на којима су били уцртали Косово као независну државу.

СНП НАШИ су наложили Влади Србије да подхитно исправе ову недопустиву грешку и чврсто верујемо да ће се Влада Србије повиновати нашем захтеву и да неће одбити изршење директиве коју смо им послали.

ИНФОРМАТИВНА СЛУЖБА СНП НАШИ

17. октобра 2011. | Редакција @ 09.48 | Leave a comment | Вести

Нема коментара »

Leave a comment

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Билтен

Пријавите се за наш билтен да бисте добијали обавештења о новостима на овом сајту.

Слични чланци

На вези…

9 гостију прегледа сајт