Српски националисти

СНП Наши: Србији место у Евроазијском савезу

СНП НАШИ сматрају да Србија треба да буде међу оснивачким чланицама Евроазијског Савеза, наравно, у складу са процесом развоја. СНП НАШИ су неколико пута тражили од власти да се евроатлантске интеграције као део националне државне стратегије поништи, а да се Србија окрене ка јединству са својим искреним партнерима, Русијом и Кином, те развоју Евроазијске Уније, тако што ће искористити све геополитичке потенцијалне на најбољи могући начин и јачати све државне капацитете.

Евроазијске интеграције су једина нова политичка идеја, највећа геополитичка реалност у будућим годинама и прави одговор на све проблеме са којима се суочава модерна Србија. На овај начин, Србија добија мега геополитичку и геоекономску позицију уместо уцењивања и илузија које нуди све отворенији и агресивнији окупатор – Европска Унија.

Редакција сајта СНП НАШИ препоручује да се детаљније упознате са евроазијским интеграцијама у првом српском он-лине магазину посвећеном евроазијским интеграцијама и евроазијском геополитичком блоку који уређује организација СНП НАШИ – „+ЕВРОАЗИЈА+СРБИЈА+“.

СНП НАШИ су први у Србији промовисали концепт евроазијских интеграција кроз сарадњу са водећим руским интелектуалцима и творцима општеприхваћених теорија о модерној Евроазијској Унији, односно, Евроазијском Савезу попут др Игора Николајевича Панарина и лидера Евроазијског Међународног Покрета Александра Гељејевича Дугина.

Иван Ивановић и Вјекослав Церовина, креирали су политички програм СНП НАШИ базиран на идеји евроазијских интеграција Србије. Искориштавање геополитичке позиције и историјске шансе Србије на најбољи могући начин у сврху јачања свих капацитета државе је суштина програма, а утемељен је на философским идејама Александра Г. Дугина и архитектури концепта др Игора Н. Панарина који Србију позиционира као будућу чланицу Евроазијске Уније, а на основу којих се и развија цела државна стратегија и међу руском интелектуалном елитом њихове теорије важе за општеприхваћен концепт Евроазијског Савеза, односно, Евроазијске Уније.

Наводећи да би Евроазијска Унија требала имати четири главна града, др Панарин даје врхунски стратешки значај Београду стављајући га као четврти главни град Евроазијске Уније, односно, Евроазијског Савеза. Четири главна града, према концепту др Игора Панарина, будуће Евроазијске Уније: Санкт Петерсбург, Кијев, Алма-Ата и Београд.

Посетите +Евроазија+Србија+ на адреси: http://euroasiaserbia.wordpress.com

Информативна служба СНП Наши

5. октобра 2011. | Редакција @ 07.21 | Leave a comment | Вести

Нема коментара »

Leave a comment

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Билтен

Пријавите се за наш билтен да бисте добијали обавештења о новостима на овом сајту.

Слични чланци

На вези…

15 гостију прегледа сајт