Српски националисти

СНП Наши: Протестно паљење заставе БиХ

Активисти Српског народног покрета Наши у знак протеста због одржавања концерта србомрзца Дино Мерлина у Србији запалили су заставу Босне и Херцеговине. Српски народни покрет Наши изражава незадовољство организовањем концерта  Едина Дервишхалидовића познатијег као Дино Мерлин који је последњих двадесет година ширио мржњу против Срба

Видео плејер.

„Ма, какав суживот са Србима! Бог не воли оне који сеју неред и он ће их уклонити помоћу наших пушака“, „Срби би требало да узму лекове за своје болести, јер је евидентно да су болесни. Већина је болесна и то је један од разлога због којих би требало да идем у Београд, јер болесници се обилазе“, само су неке од Мерлинових изјава.

Застава Босне запаљена је поред графита са ликом Ратка Младића како би указали да се у Србији хероји који су бранили народ од исламских фанатика прогоне, хапсе и испоручују Хашком суду док се промотерима зличина попут Дино Мерлина организују концерти и даје медијски простор.

СНП Наши подсећају да је Мерлин је током рата у Босни активно учествовао у исламској пропаганди против Срба и промовисању муслиманских паравојних формација. Он је компоновао и песму у част ратног злочинца Алије Изетбеговића „Да те није Алија“.

Погледај ВИДЕО

Информативна служба СНП Наши

 

18. октобра 2011. | Редакција @ 01.04 | 1 коментар | Акције

1 коментар »

Браво за „Наше“! Коначно нека реакција! Некакав одговор на бесконачни низ понижења, увреда, пљувања, гурања прста у око које квислиншка, конвертитска власт прирежује српском народу. Почео сам се већ питати да ли се у Србији, у Београду, мећу Срби(јанци?)ма (ако ту још увек уопште и има Срба, како би рекао Конузин), ИЗГУБИО праг трпељивог САМОПОНИЖАВАЊА и МАЗОХИЗМА. Време је да се ИЗАЂЕ НА УЛИЦЕ и ЈАСНО ПОКАЖЕ СВИМА да овај ШОВИНИСТИЧКИ, АНТИСРПСКИ ИЗЕТБЕГОВИЋЕВ СКОТ (исламистички, талибански „Томпсон“) НИЈЕ ДОБРОДОШАО и ДА НЕ ДОЛАЗИ у, не у Београд него у Србију.

#1 | 18. октобра 2011. | доброслав јевђевић

Leave a comment

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Билтен

Пријавите се за наш билтен да бисте добијали обавештења о новостима на овом сајту.

На вези…

10 гостију прегледа сајт