Српски националисти

НАШИ: Мерлин прво мора да се покаје па да пева!

Припадници СНП „Наши“ и даље стоје иза тога да Дино Мерлин не може да наступа у Београду све док се не покаје и каже: „извините“. Дино Мерлин се увелико припрема за концерт а прашина никако да се слегне. Он вредно ради на репертоару упркос кампањи за отказивање концерата коју је покренуо Српски народни покрет „Наши“, чији су активисти пре неколико дана у Новом Саду запалили заставу БиХ у знак протеста.

Љути су и Босанци. Ни њима се не свиђа што Дино долази у Београд, јер како кажу, нема достојанства ни мрву патриотизма. Дефинитивно многи још увек нису заборавили на прошлост, рат и Динове изјаве.

Према речима Игора Маринковића, члана Управног одбора „Наши“, чланови ове организације, на дан првог концерта, око Београдске арене окачиће ратне заставе „зелених беретки“ и других муслиманских јединица. Пред сам наступ, планирано је да се оне запале.
– Сигурно је да нећемо на насилан начин да протестујемо и покушамо да спречимо концерт. Главни наш циљ је да Дино Дервишхалидовић Мерлин, пре концерта јавно каже да ли се каје и извињава за све оне погрдне речи које је упутио на рачун Срба – изјавио је Маринковић.

Ипак, они који воле Мерлинову музику не треба да брину. Београдски концерти ће се сигурно одржати, а према речима оперативаца из Полицијске управе за град Београд, неће бити ни насиља на улицама, ни у хали.
– Наши оперативци у досадашњем раду нису дошли до безбедносно интересантних сазнања о евентуалној угрожености учесника ових манифестација у Београдској арени. Предузимамо све потребне радње и мере да бисмо заштитили личну и имовинску сигурности грађана на јавним скуповима – рекли су у београдској полицији.

Извор С МЕДИА

24. октобра 2011. | Редакција @ 17.54 | Leave a comment | Вести

Нема коментара »

Leave a comment

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Билтен

Пријавите се за наш билтен да бисте добијали обавештења о новостима на овом сајту.

На вези…

12 гостију прегледа сајт