Српски националисти

На Косову убијен Србин, а његов син рањен

Прошле ноћи у селу Зрзе у општини Ораховац на Косову убијен је Србин Ацо Путник (51), док је његов син Добрица (23) рањен, а починиоци још нису откривени. Рођаци убијеног рекли су агенцији Бета да су тражили да рањени младић који је у болници у Призрену буде пребачен у Косовску Митровицу.

Портпарол Косовске полиције за регион Призрен Хазир Бериша рекао је агенцији Бета да је Ацо Путник умро прошле ноћи од последица рањавања из ватреног оружја у близини једног ресторана у селу Зрзе. Бериша је казао да је у нападу рањен син човека који је убијен и да је он медицински збринут у болници у Призрену. Бериша је рекао да су убијени Ацо и његов син Добрица ноћас били у ресторану у селу Зрзе где су јели и пили и да је на њих неко пуцао „највероватније“ када су изашли из тог ресторана. Полиција је обавила увиђај.

Бериша је рекао да истражни тим наставља са претрагом терена и потрагом за починиоцем убиства и рањавања. Он је додао да се још не зна мотив напада.

2. октобра 2011. | Редакција @ 17.19 | Leave a comment | Вести

Нема коментара »

Leave a comment

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Билтен

Пријавите се за наш билтен да бисте добијали обавештења о новостима на овом сајту.

На вези…

9 гостију прегледа сајт